היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חתיכות חזה עוף עם בצל ואולי אורז או פסטה או פתיתים עם זה [/url
מה אני אעשה אני בחופש מחלה מהלימודים
מוי כייף............
תפנקי את עצמך בארוחת בוקר...
חביתה + אבוקדו + 2 פרוסות לחם + סלט
יאאאאאאאאאאאאאאאמי [/url
אני כניראה שיעשה עוף בתנור בא לי לנסות לעשות עוף שלם - מישהי יודעת אך עושים עוף שלם בתנור?
תשימי אותו במשרה שעה, איר כך עוד קצת רוטב שיהיה עטוף ברוטב מסביב תפוחי אדמה ובצלים טעים!
מתחשק לבעלול שלי סטייק עין אז נעשה לו את זה עם בצל מטוגן ורצועות בטטה מטוגנות כמו צ'יפס כזה... ואני אוכל סלט (ככה זה שיש שאריות שומן מהלידה)
יש משהו טעים... אמנם מפתיע אבל נשבעת לך שזה כל כך טעים.
תבנית לוקחים את העוף השלם שמים אותו באמצע...
ופוזרים מסביב מלח גס.... רק מלח גס מסביב ולתנור...
יואו הדבר הכי טעים שיש. [/url
מימלנד איך עושים רצועות בטטות מטוגנות?.
אבל אפשרי בלי שמן? [/url
אני מתה על עוף בתנור עם מלח גס בצדדי התבנית! זה יוצא קריספי טעים כזה שיואוו עשית לי חשקקק
ועושים את זה כמו צ'יפס רק שאני פורסת את זה ממש דק (זה יוצא כמו תפוצ'יפס) ואם אפשר בלי שמן? לא יודעת. לא ניסיתי... אפשר בתנור, אבל נראלי יוצא יבש כזה...