סיפור של שבת... חייבת להוציא! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

23 תגובות
עמוד 1

• וואו, נשמע סיוט!

אבל את התמודדת היטב עם העניין...
    נכון, יצא מעפן ומעצבן
    אבל זה עדיף (כנראה) מלבלות שם שבת שלמה...

לפעמים טוב שיש לאנשים מסוימים ייסורי מצפון
    אני בטוחה שהיא הגיע למסקנות השבת

וחוצמיזה, אני נגד ילדים שישנים, סתם כך בלי סיבה, אצל אחרים - גם אם הם קרובי משפחה ממש קרובים

אין כמו השקט הנפשי שילדייך ישנים קרוב אלייך...

נשמע מוזר אבל משום מה נראה לי שהכל יהיה לטובה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• ואוו ממש לא פשוט

• אמא שלך לא הבינה שאסור להבטיח לילדים ואז לא לקיים????
    מה נסגר איתה? אז שבת אחת היא לא הייתה ישנה צהריים , עם כל הכבוד רצית שיבואו קחי הכללל בחשבון

• מאחלת לך שזה לא יקרה יותר ואם חלילה וחס היא תעיז שוב להציע לך להשאיר אותם לשבת תורידי אותה מזה מהר.
    דרך אגב - במזג אויר הזה ממליצה בחום על ארוחת צהריים בשבת או על קפה ועוגה אחה"צ, בעיקר כי אתם הולכים בטח לבית הכנסת ואז ארוחת הערב מתחילה נורא מאוחר.

• איזה שבת מבאסת!!!

אבל! (ויש לי אבל)
    אני חייבת לכתוב לך מניסיוני - שחררי!!!!!
    גם אני פעם כשהיינו נוסעים להורים של יאיר הייתי מביאה לילדים צעצועים, וצבעים וכו' והייתי כל הזמן בשליטה על מה אוכלים, מתי ומה עושים..
    עד שהחלטתי לשחרר, ותתפלאי! הם מסתדרים מ-ע-ו-ל-ה שם!
    אין משחקים? הם מפרקים לאמא של יאיר ת'מטבח- מוציאים כפות ומתופפים על הסירים שלה

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אוף איזה סרטטטטט
  • איזו מעצבנת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• עמיתוש.....תתחילי לירות!
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • נותר לי רק לשלוח חיבוק גדול!!!!

כל כך מוכר לי ההתנהגות הזאת, והייסורי מצפון שהיא מנסה לעשות, שהיא האשמה....

• אמא שלך קצת מזכירה לי את שלי
  • תודה רבה על כל החיבוקים!!
  • אפשר את חמותך?

• כל הכבוד לך על הסבלנות
    שתהיי לי בריאה - כמה אנרגיות את משקיעה בשמירה על מצוות כיבוד אב ואם...
    אל תיעלבי שאני אומרת את זה אבל "ממרום שנותיי" למדתי שלהעיר לאמא ואבא בצורה אסרטיבית - זה סוג של שלב בהתבגרות שלנו. באיזשהו שלב בחיים את מגיעה לזה ומצליחה לעשות את זה מבלי להישמע היסטרית או מבלי להתפרץ בבכי ולגרום לפיצוץ.
    בשלב מסוים בחיים - את תגידי לה את מה שיש לך על הלב בלי לפחד להעליב אותה אלא רק מתוך ידיעה ברורה - שאצלך בלב זה כבר לא יכול להישאר יותר
  • אויש איזה מעצבנת

• פיתוש

נראה כאילו אמא שלך לא גידלה ילדים.. מה היא לא זוכרת שילדים הם שובבים וצריכים להעסיק אותם וכן הם לפעמים לא רוצים לישון צהריים אז מה קרה??

• פיתוש - אז מה אם הם יקפצו על הספות? אז מה אם הם יבעטו בכדור כשיש אגרטלים?

אמא שלך הציעה לך לקחת אותם - תני לה להתמודד עם זה.
    את תופתעי לראות שאו שהילדים שלך ישנו צהריים - או שהיא לא
  • אויש..וזה במילה עדינה.גם אני התעצבנתי רק מלקרא את זה...

• הדס
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה