מבובלת .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ...אני כבר ממש מבולבלת אני לא יודעת מה לעשות ובמה לבחור צריכה את עזרתכן והייעוץ שלכן במיוחד למנוסות שזה כבר לא ההריון הראשון שלהן.
    הסיפור שלי הוא כזה...בשבוע 12 להריון אושפזתי בתל השומר בעקבות דלקת בכליה לכשבוע לאחר מכן שוחררתי מבית החולים עם מתן טיפול אנטיביוטי למשך כל ההריון..
    לאחר מכן מצאתי את עצמי פעמיים במיון בהפרש של שבוע בעקבות כיב בקיבה עם מתן טיפול של זנטק דרך הוריד ולאחר הפעם הראשונה נתנו לי גם לקחת כדורים למשך שבועיים פעמיים ביום והם לא עזרו כפי שכבר סיפרתי כי הגעתי למיון שוב פעם על אותו נושא.
    התקשרתי לגניקולוג שלי וסיפרתי לו את העניין ושאני רוצה להגיע אליו לתת לו גם את כל הפירוט שיכניס לתיק שלי וגם לגבי הכדורים מה אני עושה כי הם כביכול לא עזרו לי .
    התשובה שלו היתה "אני לא מטפל בדברים האלה אני מטפל רק בעובר"
    תגידו לי אתן...
    מתי כן פונים לגניקולוג????ומתי לרופא משפחה???
    אני מתלבטת אם לגשת לרופא פרטי....אבל איך זה עובד???זאת אומרת יש לי אופציה לגשת לעשות את הבדיקות עצמן בקופה ומעקב הריון אצל רופא פרטי??ואם כן מה זה אומר המעקב הזה אם את כל הבדיקות אני כבר עושה דרך מכבי???
    אוף מבובלת מישהי מבינה בזה ויכולה לעזור לי???

7 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי את פוחדת שכל מה שהיה לך וכל האנטיביוטיקה גרמו חס ושלום נזק לעובר??

אני חושבת שתתיעצי עם רופא משפחה תספרי לו מה קרה ושהוא יפנה אותך לרופא הנכון ולבדיקות הנכונות

רפואה שלמה

• היי מותק, קודם כל רפואה שלמה ותרגישי טוב!
  • אין לך מה לדאוג יקירה...
    יש פעמים שממש חייבים לתת לאישה מעוברת אנטיביוטיקה ולא קורה כלום לעובר...
    אחותי לקחה גם כל ההריון בגלל בעיות בכיס המרה והאחיין שלי בריא ושלם!!!!
    אני חושבת שאת צריכה לפנות לרופא משפחה ולהגיד לו את זה ואם הוא יפנה אותך לרופא נשים, תאמרי לו שהוא לא מוכן להתעסק עם זה ושהוא בעצמו ידבר איתו שיטפל בעניין.
    אל תהססי!
    זכותך לדעת ולשאול ואפילו לנדנד להם כמה שרק בא לך! העיקר שתצאי עם תשובות ברורות ומספקות!
    תרגישי טוב ורק בריאות!
  • כל מה שרשמו לך אי פעם, מופיע במחשב. זה לא נעלם.
    בבית חולים הם מוציאים עליך את כל המידע שלך מקופת חולים(במיון יולדות). רושמים עליך הכל!!
    ואם עוד קיבלת טיפול (אישפוז וכ'ו) בבית חולים עצמו שאת תלדי, אז בכלל הם יהיו מתואמים, והמידע יגיע אליהם מאוד מהר.

יכול ליהיות שכל מה שאת עוברת זה קשור להריון, למרות שהוא לא כזה מתקדם, רק שבוע 12. בכל אופן, כיב בקיבה זה בגלל החומציות. חומציות בהריון עולה זה ידוע, יכול ליהיות את פשוט מאוד רגישה לזה, או שאצלך היא עולה ממש.
    כליות ומערכת השתן גם יכולות ליהיות דיי מעפנות בהריון...
    אני לקחתי פעמיים טיפול אנטיביוטי בגלל דלקת בדרכי השתן, ולא היו לי סימפטומים בכלל, רק מבדיקות שתן זה התגלה.
    אולי כדי לדבר עם הגניקולוג ולשאול האם הדברים האלה יכולים ליהיות קשורים להריון, לפי מה שהסברתי למעלה, והאם אולי כדאי לבדוק בתדירות יותר גבוהה בדיקות דם ושתן...כי יש את כל העיניין הזה...
  • הכעיסה אותי התשובה של הגניקולוג....
    סתם מתסכל אותי כל החוסר ידע הזה שלי לפחות...
    לא ברור מתי זה רופא משפחה...???מתי זה גניקולוג....???
    בכלל אני גם מאוד מאוכזבת מהקופה שלי...
    לפני ההריון כשבקושי הזדקקתי (ברוך ה')לשירות שלהם הם נראו לי
    בסדר גמור...אבל הופתעתי לגלות את הצורת עבודה...
    בפעם הראשונה שהגעתי למיון בכלל כיב בקיבה הגעת בשעה 1 וחצי בלילה שכולי
    מפותלת מכאבים...חיוורת עם קשיי נשימה לא הצלחתי להוציא מילה...אפילו את מס' ת"ז שלי היה לי קשה להגיד להם מרוב כאבים...כשהגעתי יום למחרת לקופה בשביל להוציא טופס 17 אמרה לי הבחורה שם שמחייבים אותי על 170 שקלים השתתפות עצמית ההיתי המומה....
    "פעם הבאה תתקשרי למכבי ללא הפסקה ותדברי עם אחות...כדי שתוציא לך הפניה"
    אמרתי לה איך אפשר בכלל...כולי ההיתי מפותלת מכאבים לא יכולה לנשום...מי חשב על זה בכלל..ועוד בכלל שאני חדשה בקופה(נראה י שעשיתי טעות בכלל שעברתי)...
  • אני יכולה להגיד לך שאני בקופת חולים מכבי ושלא נזקק להם הם קופה מעולה
    אני מאוד מרוצה מהם
    גם לי היה סיפור עם אוראלי שלא הרגיש טוב ורצנו איתו לשערי צדק ומכבי התנהלו מולנו בשיא האדיבות והיו מממש מקסימם

• יסמין כשיצאתי מהאשפוז על הדלקת בכליה הרופא קבע לי תור למרפאה של אורולוג ומרפאה בסיכון...בבית חולים...
    פניתי לקופה שלי בשביל שיתנו לי טופס התחייבות (טופס 17)
    עם כל הטפסים עם האשפוז עם הכל....לאחר יומיים בערך מתקשרת אליי הבחורה שטיפלה שנושא ואמרה לי שהרופא לא מאשר זאת ושאני צריכה לפנות לאורולוג בקהילה....(שלוקח מלא זמן עד שמשיגים תור אליו)נראה לך הגיוני????
    תגידי לי את??אני עם אבן 9 מ"מ אושפזתי שבוע עם אנטיביוטיקה לוריד ועדיין בטיפול אנטיביוטי וזו תשובה שאני מקבלת???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה