בחילות וכאבים :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני סובלת מבחילות והקאות נראלי מהשנייה שנכנסתי להריון שום דבר לא עוזר לי אני בשבוע 8 ואמא אומרת שלהתנחם ושזה כנראה יעבור בשבוע ה14.
    (דרך אגב הריון ראשון)למישהי יש טיפים?
10 תגובות
עמוד 1
  • אני בדיוק במצבך, שבוע 9+5 הריון שלישי,
    מתה כבר מבחילות והקאות.
    פעם ראשונה היה עד שבוע 16
    פעם שניה עד שבוע 13
    נראה עד מתי עכישו..
    תהיה חזקה
  • שבוע 8 זה באמת השיא
    אני בשבוע 12 התחלתי להרגיש טוב יותר
    אם זה בלתי נסל תפני לרופא ושירשום לך פארמין חבל לסבול סתם
    זו תרופה שאפשר לקחת בהריון
    שימי לב שלא תתיבשי
  • בחילות לרוב עוברות לקראת השבוע ה 12-14
    לגבי כאבים איזה כאבים אלו? אם זה כמו של מחזור, אז כן זה עובר (אלו כאבי התרחבות הרחם).
    תשתי מים והרבה, תנסי כל מיני דברים שיכולים להקל עליך בבחילות (ספרייט קר, קרקרים, סוכריות מנטה, שקדים ועוד ועוד ועוד).
    תרגישי טוב
  • אני ממש סבלתי בשליש הראשון של ההריון הקאות ובחילות לקראת שבוע 18 אצלי זה עבר ונותרו בחילות שלאט לאט נעלמו
    אצלי זה היה קצת קשה לא יכולתי להריח ריחות של אוכל/בשמים/בבוקר שקמתי הרגשתי על הפנים.
    אבל אל תשכחי שזה זמני וזה עובר ובסוף שוכחים הכל הכל

• תודה לכולן ^^ כן הכאבים בדיוק כמו של מחזור
    ולריחות אני רגישה בטירוף הבעיה הכי גדולה זה שמפסח מנגל עושה לי בחילה אתן לא יודעות מה היה לי בעצמאות הרגשתי כאילו העולם עושה לי דווקא. גם השכנה שלי התחילה להדליק קטורת בבית וכול פעם שאני יוצאת אני נתקפת בחילות
  • אני כל כך מבינה אותך ועוברת בדיוק מה שאת עוברת.
    אני לא יכולה עם ריח של בעלי, ריחות של ילדים שלי, ריח של סבון ידיים שהחלפנו כבר, ריח של כביסה...
    שלא נדבר על בישולים אוכל וריחות של שכנים.
    אימאאאאאאא עד מתי????

בנות המליצו על כדורי פראמין, היום אני הולכת לרופא שירשום לי...אני לא מסוגלת יותר
  • בדיוק כמוני..
    אני אפילו בשמים לא יכולתי להריח
    אצלי זה היה ממש קיצוני

• בעלי מסכן הוא הולך להחליף מרכך כביסה כול יומיים נחמד לדעת שאני לא לבד במערכה ושיש עוד אנשים כמוני
  • לימון עוזר אומיץ מלימון. קרקרים, ספרייט, אני גם שתיתי קפסולות של שורש זנדוויל שכולל גנגר בתוכו של חברת סולגר ומוכרים את זה בסופרפארם. מאחלת לך שיעבור מהר
  • אני היתי בטוחה שמכונת הכביסה שלי התקלקלה - לכביסה היה ריח של ביוב (אול אנשים נורמאלים בדיק כחול)

הקיצר את ממש לא לבד, זו תקופה שתעבור ואת תשכחי אותה.
    בינתיים תנסי כל מיני דברים שיכולים לעזור נגד הבחילות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה