לא מבינה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי .. אני לא יודעת מה עובר על הגוף שלי.... אני עייפה ...מרגישה כבדה והבטן שלי נפוחהההההה... אני כבר לא מרגישה טוב אם עצמי ומרגישה שמנה..ועוד ביום חמישי התחלתי לקחת איקוקלומין
    ולא מספיק זה סיימתי את המחזור ביום חמישי אבל כל הימים האלה הייתה לי מין הפרשה חומה מוזרה כזאת שאני לא מבינה .... מה קורה איתי.....
    מזההההההההההההה... אני מיואשת
    נכון צריך להיות אופטימים אבל כל כך קשה לי.. אני כבר לא יכולה אפילו להסתכל על בעלי אני רק רבה איתו ומתווכחת איתו...... אני לא יודעת איך הוא סובל אותי

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
3 תגובות
עמוד 1
  • אלונה מותק מבינה אותך לפעמים קשה לנו להתגבר על תיסכול שלנו(מדברת מנסיון) אבל עדיין צריכים ליהות חזקים להמשיך הלאה,לגבי הפרשה חומה אולי זה פשוט שאריות של מחזור ,את אמת לא מכירה תופעות של איקוקלומין אולי זה תופעה שלו ,המריבות עם בעל מוכרות לי ,כמו שאומרים זה זה קורא לכולנו ,אני בטוחה שהוא מבין ויודע שאת נמצאת בתקופה לא קלה ולא שופט אותך .תהיה חזקה מאמי אל תאיישי ,ושיהיה לך בהצלחה.

• אלונה יקרה,

כמו שרשום בחתימה שלך "כל דרך שאין בה מכשולים, לא מובילה לשום מקום"
    אז את עכשיו עוברת עוד מכשול של ייאוש
    אבל הכל שטויות.. בסוף זה יגיע לכולנו

יכול מאוד להיות שאלו תסמינים של תחילת הריון והפרשות של השתרשות (הלוואי)
    אבל צריך גם להיות מוכנים שאולי זה תופעות של מחזור, או של האקוקלומין

בכל מקרה, כולנו עוברות את התקופות האלה של חוסר מצב רוח ועצבים על העולם
    אבל ברגע שיהיה לך בע"ה תינוק, הכל יהפוך להבל הבלים ולא נזכור את התקופה הזאת

חייבים להמשיך להיות אופטימיםםםם ולהאמין
    בנתיים, קבלי מלא מלא
    ונסי להתעודד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה