עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות
14 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה להתפטר ולקבל אבטלה אם את כותבת בהתפטרות שזה ע"מ לטפל בתינוק ואז לחפש עבודה בנחת... זה מה שאני עושה. אמנם הדמי אבטלה לא בשמיים אבל אם את משלמת מטפלת זה בסופו של דבר יוצא אותו הדבר.
    ]

• ליטלי - .. אם היא מתפטרת על מנת לטפל בתינוק אסור לה לחתום אבטלה 3 חודשים כ"עונש"...

• אז ענת בשביל זה אני רוצה להתפטר בשביל זמן האיכות שלי עם הילדות שלי ששוות לי הכל, אני עובדת כל יום מ 8 עד 15.30 וביום רביעי עד 19 לפעמים יותר
  • להוריד בקו"ח את נשואה + 2
  • ממי יותר נוח מ- 8 - 15:30 ? !
    לא קיים אלא אם כן חצי משרה...

ואני נגד להוריד את הנשואה + 2
  • יקירתי, יש לך את המייל שלי, את מוזמנת לשלוח לי את הקו"ח ואני אנסה לעזור

אני דווקא מכירה מישהי בתחום שלך שאולי תוכל לעזור
  • ענת כשכבר יושבים מול הבן אדם בראיון עבודה ומתרשמים ממנו ואומרים המינוס היחיד הוא 2 ילדים הסיכוי להתקבל הוא הרבה יותר גבוה.

• צ' - זה נכון אבל גם הסיכוי שהוא יגיד טוב נקבל אותה עד שנמצא גבר או מישהי רווקה ואז נביא בעיטה בתחת גם גדול
  • דרך אגב, גם אני לא חושבת שהמצב המשפחתי רלוונטי. יש מדינות שבהן אסור בכלל לשאול את זה...

השאלה אם את בעלת כישורים לבצע את העבודה, ובכלל זה - האם יש לך אפשרות לתת את השעות שהם מחפשים.

• טלי שלחתי
  • קודם כל בהצלחה
  • את יכולה להתפטר - ואז דינך כמפוטרת
    והקנס הוא לא 3 חודשים - אם אני לא טועה שבוע.. משהו זניח (ככה זה היה לי כשאני התפטרתי לפני 4 שנים - אולי זה שונה..)

בעיני זה ממש מומלץ- ככה יהיה לך זמן לרוץ בין ראיונות.
    וכן - להוריד את המצב המשפחתי מהקור"ח- לפי החוק אסור להפלות אותך על רקע מצב משפחתי ולכן זה לא רלוונטי בקור"ח.
    אני גם לא הייתי אומרת מראש שאני מוגבלת בשעות עבודה אלא מגיעה קודם לראיון.. ורק אם אני עוברת שלב אחד או יותר הייתי אומרת שיש לי בעיה עם השעות ושלא הסתדר לי מה שתכננתי - אם את טובה יקחו אותך לעבוד.

כן, כן - לצערי הרב מאוד את צריכה לדאוג לעצמך - בארץ לא אוהבים להעסיק אמהות בכלללללל
  • ענבלו'ש - השעות שלך מעולות.........
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • ד"א- אני עובדת בחברת כוח אדם..
    חה חה שכחתי לציין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה