שאלה ....התייעצות- עדכון בדף ה-2 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת להתייעץ איתכן בתור אמהות וחברות
27 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי מתעצבנת עלייך
  • תודה צולי
  • האמת?... גם אני הייתי כועסת אבל הייתי מעדיפה ומודה לך אם היית אומרת לי עכשיו והייתי מספיקה למצוא סידור...

תקחי אותה לשיחה כיפיצ ונעימה - ותסבירי לה שלא תיכננת את ההריון הנוכחי ולא ידעת על ההריון כשהתחייבת אליה- אבל שאת מתחילה להרגיש שקשה לך אז שהחלטת שבחודש אוגוסט שתיהיה ב"ה בתשיעי את מבקשת שתמצא סידור כי את לא רוצה להתחייב - את תיהי בבית עם שני ילדים משלך + סוף הריון ....

עדיף שתתני לילדים שלך את מלוא תשומת הלב בחופש לפני בואו של התינוקי
  • זה לגמרי לעניין!
  • עד כמה שהיא מעצבנת אותך... מין ההגינות היא שתכיני אותה מבעוד מועד.
    אני תמיד בעד לסגור עניינים בצורה הטובה ביותר (עד כמה שניתן) ולא לסגור דלתות...

[
  • אתן יודעות מה ... למען הצדק אני אפרט

• חוצפנית
  • היה לי עוד סיפור שלם ומרתיח
    בחודשי החורף הקרים הסבתא היתה מגיעה לאסוף אותה ברגל (היא פוחדת לנסוע איתה) אז מטוב ליבי הצעתי להקפיץ אותה כי גם ככה זה בדרך לגן של יאיר .
    הן תפסו על זה טרמפ וזה נהיה דבר קבוע.
    גם בימים שהיינו בבית (מחלות , ימי האזעקות) היא ציפתה שאני אקפיץ את הילדה לסבתא וכשאמרתי לה שזה לא תפקידי היא עיקמה לי את הפרצוף
  • אה נזכרתי בעוד משהו ..יום אחד היא שאלה אותי אם אני יכולה לקחת אותה להצטלם פספורט

• יואווו אני פשוט בשוק!!!!!!!!!!! איזו חוצפה!!!!

שלום ולא להתראות
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • ממי
  • קודם כל היא משלמת לך מעט....

• וואי פשוט סרט. היא חצופה ברמות על. אני הייתי בשמיני בקיץ וכשהייתי עם שקד זה היה סיוט ואת בתשיעי ועם שניים לגמרי לא מתאים! פשוט תגידי לה מעכשיו שלא ידעת שתהיה בהריון ושתמצא סידור לקיץ! והחברות גם ככה הלכה אז יש חברות אחרות

המסנג'ר שלי: [email protected]

• זה ממש חוסר-אתיקה ממדרגה-ראשונה..אני בשוק מאימהות שכאלו

• היינו חברות ממש טובות בתיכון
    והקשר התרופף מאז ....
    עכשיו אני גם נזכרת שגם כנערות היא היתה חיה על חשבוני ...

• אני קוראת ואני בהלם.....איזה חוצפנית

• ברוך שפטרנו!! עם חברות כאלו - עדיף אויבים
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• אוי נצלנות מגעילה
  • אני מבינה שהנושא נגמר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה