רואה את הכוכבים מרוב כאב!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואוו כל תקופת ההריון שאלתי- איך אני אדע שיש לי צירים? וקיבלתי את אותה התשובה- כשזה יגיע את תדעי..!! אז אתמול לפנות בוקר זה הגיע ובגדול!! בסביבות 2 בלילה אני מתעוררת מכאבים שמזכירים כאבי מחזור, אבל מהחזקים כולל כאבי תופת בגב התחתון. אחרי שעה התחלתי לתזמן וזה הופיע בהתחלה כל 20 דק ואחכ כל 12. זה התלווה בתחושה של רצון ללכת לשירותים קמתי וכלום לא ייצא. בחמדנותו בבוקר זה הגיע פתאום כל 40 דק ואז זה הפסיק לכמה שעות הצלחתי לישון וב11 בבוקר זה חזר שוב עם הפרש של בין 20 ל 40 דק. זה הגיוני?? או שחלילה צריך לגשת לבית חולים??

4 תגובות
עמוד 1
  • וואיייי אוטוטו איזו התרגשות !!!

הייתי ממליצה לך לשתות המון, לנוח, לשכב על צד שמאל
    לפעמים הצירים באמת נחלשים

בכל אופן אם את מתזמנת צירים במרווח של 6 דקות בערך, את יכולה ללכת לביה"ח
    אם תלכי עכשיו לדעתי יחזירו אותך...

מה שבטוח, זו התחלה מצויינת ואמן כבר בערב תהיי בחדר לידה בקלות!

שיהיה קל ותקין ובידיים מלאות מותק

• יכול להיות שאלו צירים לא סדירים. לכי לבית חולים שיבדקו לך פתיחה ויעשו לך מוניטור.
    קחי איתך תיק לחדר לידה וכל הבדיקות כי לדעתי את חוזרת עם תינוקי הביתה. תעדכני!

• יש לך צירים לא סדירים.
    אני הלכתי ככה שהיו רווחים לא סדירים והייתי בפתיחה של 2 וחצי... נשארתי שם לילה אבל זה לא הגיע ללידה.
    למחרת שהצירים היו כבר סדירים וקרובים ילדתי.

שיהיה בהצלחה ולידה קלה!

• לכי תבדקי מאמי שיעשו לך מוניטור
    תעדכני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה