עסק זעיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי היום הלכתי לרשום את רוני לגן בויצו ונאמר לי שאם אני לא עובדת זה על בסיס פנוי -אבל המנהלת שם ממש נחמדה אמרתי לה שאני מאפרת אז היא אמרה שכדאי לי להצהיר על עוסק זעיר ואז אני אתקבל לגן כי עצמאי זה עבודה לכל דבר וגם תהיה לי דרגה של הנחה שזה גם משמעותי לכל חודש
    אם אני לא הכי עובדת בזה כאילו פה ושם...האם כדאי לי להצהיר על זה?
2 תגובות
עמוד 1
  • צריך לבדוק מה זה בדיוק אומר....אם את לא עובדת בזה הרבה - יכול להיות שלא משתלם לך.

אני הייתי מתייעצת עם מס הכנסה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אם את עוסק זעיר / עוסק מורשה זה בכלל לא תלוי בך - זה תלוי בגובה ההכנסה השנתית שלך.
    יש לזה חוקים - תבדקי באתר של מס הכנסה או שתתייעצי עם רואה חשבון.

בלי קשר - בתור מי שהיתה פרילנס שנים שנים שנים - אם הרווח שלך לא גדול זה לא משתלם, את מפסידה את כל הזכויות שלך כשכירה (כמו חופשת לידה, אבטלה, ויצו, פנסיה ועוד ועוד..)
    יש חברות שנותנות שירות לפרילנסים - הם כאילו המעסיק שלך - את מפרישה להם אחוז מסוים מהרווח שלך והם מוציאים לך תלוש משכורת בכל חודש. ועם זה את מקבלת את כל התנאים של שכירה בישראל.
    זה בעיני ממש משתלם - גם אם זה כרוך בתשלום חודשי.. כל הזכויות שלך נשמרות ולצערי לנשים בארץ כדאי להיות שכירות, אלא אם כן - שוב, את מרוויחה מליונים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה