עשיתי בדיקה ביתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• השתגעתי מרוב המתנה והכאבים לא הוסיפו אז החלטתי לקנות ערכה....

בקיצור יצא שלילי לחלוטין

אז נכון שאת בדיקת הדם אני צריכה לעשות רק בשלישי בבוקר אבל לא נראה לי שמצפה לי הפתעה החודש לצערי....

לא יודעת איך לאסוף את עצמי שוב מחדש ולתכונן לעוד ניסיון!
    רק המחשבה עושה לי רע....
8 תגובות
עמוד 1
  • גלית,
    מציעה לך לחכות לבדיקת הדם ומחזיקה לך אצבעות שזה יהיה חיובי אבל גם אם לא אנחנו איכשהו מוצאות את הכוחות לחזור לעוד טיפול ועוד טיפול עד שנשיג את המטרה היקרה שלנו זה מה שנותן את הכוח ובינתיים שולחת לך חם ה. יגיע בטוח זה רק עניין של זמן.
  • גלית זה ממש מוקדם מידי... חברה שלי עשתה בדיקה ביתית שלושה ימים לפני ויצא שלילי ואז עשתה עוד אחת ביום שהייתה צריכה לעשות ויצא חיובי וכמובן שגם בדיקת הדם הייתה חיובית!!!

תתעודדי ואל תספידי עדיין כלום!!!!

מחזיקה אצבעות
  • הי גלית זה ממש מוקדם . יש עוד סיכוי ענק אז לחכות בסבלנות
  • גלית היקרה. מה שצריך ללוות אותך ברגעים כאלה זאת המחשבה היחידה שכל מה שאת עוברת כרגע זה כדי להביא אותך ליום שבוא תאחזי בידיך קרוב לליבך תינוק קטן שימלא את עולמך. אל תכניסי לראשך מחשבות של ייאוש. נהפוכו תתחזקי מזה ותאמרי לעצמך שיהיה מה שיהיה אני לא מפסיקה עד שהנס הזה יקרה!!! אל תוותרי לעולם.
    ולעולם אל תספידי את החודש שלא נגמר כי עד שהמחזור לא מגיע הכול עדיין אפשרי. מניסיוני האישי אחרי 3 ילדים . שבכל הריון ,בחיים לא גיליתי את הקו הנוסף בימים שסביב המחזור , רק אחרי שבועיים איחור המבחנה זיהתה הריון. וגם דרך אגב בדיקת דם עשתה לי גם "תקלה" ולא גילתה. אלא רק אחרי שבוע! מחזיקה לך אצבעות!!! יש ניסים בעולם גם אם לא החודש זה יקרה בסוף רק לא לקרב את היאוש לסף דלתך. אחי אחרי 4 שנים של טיפולים קשים הצליח להביא 3 נסיכים שהיום הוא עוטף באהבה.
  • כואב לי לקרוא את מה שאת כותבת
    אני זוכרת את ההרגשה והקושי
    נסי לחשוב רק על התוצאה הסופית
    ועל כך שבסופו של דבר חלומך יתגשם
    הדרך פחות חשובה כאן
    שולחת לך עידוד גדול
    יהיה בסדר
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• גלית לא להתייאש עדיין,
    תעשי מחר בדיקת דם ויכול להיות שעשית בדיקה ביתית מוקדם מידי.
    בהצלחה
  • גלית המון הצלחה מחר!! מחזיקה לך אצבעות והלוואי ותקבלי הפתעה מדהימה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה