אני כל כך שבוזה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ההי בנות....
    כפי שסיפרתי חזרתי לעבודה לפני שבועיים ,ועכשיו נודע לי שבקרוב מאוד אני אצטרך לצאת לקורס בתל אביב במשך חודשיים שלמים כל יום לנסוע מבאר שבע לת"א זאת אומרת לצאת ברכבת של שש וחצי בבוקר ולחזור בשעה שבע בערב.....
    איך אני אעשה את זה???? נתחיל מזה שאין לי מי שישמור על הילדים בעלי מסיים לעבוד בשש וחצי והקטן אצל אמא שלי וואין מי שיעזור לי ,מספיק פעמיים בשבוע הילדים עד שש אצל ההורים שלי .....
    אוף אני כל כך שבוזה ועצבנית בא לי פשוט לבכות ,ועומר בכלל עוד יונק שאמרתי למנהלת שלי שזה פשוט טירוף היא ענתה לךי שאין מה לעשות שיעזרו לך........

8 תגובות
עמוד 1
  • אולי זה נשמע הזוי מצידי להגיד את זה אבל אין מצב שתחפשי עבודה שיותר מתאימה לך?
    משרה שיותר דומה למשרת אם?..
  • מאמי

• איך אני שונאת את חוסר ההתחשבות הזאת של המנהלים

• נחמדה המנהלת.....

אולי למצוא בייביסיטר טובה?
  • איזה באסה!

• לא מקובל לא מקובל לא מקובל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה