בנות יקרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החלטתי להעיר את הפורום הזה

16 תגובות
עמוד 1
  • כל כבוד שירררה על טיפים וסגולות.מכירה אותן ואפשר להוסיף עוד טיפ אחד ברשותך לאחר יחסי מין לא לקום מהמיטה ולהניח כרית (תחזיקו עוד אחת נוספת במיטה) מתחת לטוסיק ולהרים רגליים.
  • לא הבנתי למה לא רואים את תגובה שלי?
  • בגלל שאני ערכתי את ההודעה שלי, אז היה כתוב שאני "הגבתי אחרונה"
    הוספתי את הטיפ שלך

• חס וחלילה לא כועסת פשוט לא הבנתי לאן הודעה נעלמה
  • נשמות!!! תודה רבה....הלוואי וזה יצליח לנו..חחח:)
    מרגו?? מה איתך????לא עידכנת מה איתך....

ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • כל הכבוד בנות יקרותתת
    בע:ה בקרוב אצל כולנוווו
  • היי אביה ורון ,סבלנות!
  • תודה על הטיפים בעזרת ה' שזה ייעזור לכולנו...........

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • [/url
  • מסכימה עם מה שנאמר ו
    אחרי קיום יחסים לשמור על הבטן וגב תחתון מכוסים
    להשתדל לעשות סקס באהבה גדולה גם שזה נהייה טכני קצת
    למלא את הגוף באוכל מזין ובריא = להוריד סוכר וקמח לבן (מקשה על ממשק ההורמונים )
    להביא את עצמכן לידי ביטוי = כל דבר שעושה טוב אם זה לפגוש חברות לסדר את הארון בגדים או סתם לראות סרט מצחיק אם יש בכן כמיהה לא ממומשת (ציור ריקוד שחייה מה שעולה לכן ) לכו על זה
    אם ישנם רגשות ומחשבות שליליים כלפי עצמכן שחררו אותן לאויר לא צריך אותן יותר !!!!
    וכמובן רוגע ושלווה !!!
  • הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת הוא לא לחשוב על המטרה!
    תהנו מהדרך למטרה בלי לחשוב על הריון..
    תרגיעו את הגוף והמחשבות.
    ברגע שכל הזמן מתעסקים עם זה נורא קשה להיקלט ברגע שלא חושבים אז ניקלטים.
    וטיפ נוסף יש את הספר תפילת חנה, הוא לא יקר עולה בסביבות 30 ₪ שם יש תפילה להיפקד בבנים, בנוסף תבטחו בקדוש ברוך הוא ותאמינו שהוא יתן לכם בזמן המתאים ביותר!
    שיהיה בהצלחה לכולכן,
    ואם כבר אני מכינה בצק עוד מעט אז כתבו פה שם ושם האמא למי שרוצה ברכה בהפרשת חלה

• היי אני רוצה בבקשה שתברכי אותי בהפרשת חלה עם זה אפשרי,שבע"ה שאני יזכה לפרי בטן עוד השנה אמןן,השם שלי הוא:שרית בת מרים,תודה רבה והמשך יום טוב ונעים שהיה לך:)

שרית
  • היי,
    אני אשמח אם תברכי אותי שאקלט להריון ואזכה להריון תקין ולידה קלה+ אוצר קטן בריא ושלם, שמי אורטל בת כרמלה.

תודה!
  • היי..
    אני גם אשמח אם תזכירי אותי, ורוניקה בת אירנה.. הלוואי ואזכה לפרי בטן השנה!!
  • בנות נתתן לי רעיון מצויין, אח"כ אפתח קישור
    תביאו לי את כל השמות ובע"ה בהפרשת חלה אזכיר את כולן

• שירה תברכי גם אותי בבקשה דיאנה בת סבטלנה,תודה רבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה