טיפות להקלה בגזים... הלפ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    איילה שלי סובלת מגזים ממש חזקים. היא בת חודש. מקווה שזה יעבור לה (לנו) וכמה שיותר מהר...
    חברה המליצה לי על סימיקול, התייעצתי עם הרוקח בבית מרקחת והוא אמר לי שזה מצויין להקלה, אבל לא הכי עזר... לכן עברתי לבייביזים, אבל היום מישהי אמרה לי שלא כדאי לי להרגיל אותה לזה, כי זה על בסיס תרופתי ולא טבעי.
    אני לא רוצה להכניס לגוף שלה כבר מעכשיו תרופות... אבל נראה לי שזה כן מקל על הגזים... ההתלבטות שלי זה אם להמשיך איתה עם זה או לעבור למשהו טבעי או שפשוט לא לתת לה כלום ולחכות שזה יעבור?
    המלצות? מישהי?
    תודה.
8 תגובות
עמוד 1
  • אליה סבל ב3חודשים הראשונים מגזים בקושי ישן (גם אני)אבל נתתי לזה לעבור לבד . לא רציתי לתת לו בגיל כזה קטן תרופות

• ווואו את מזכירה לי נשכחות

• אבל כואב לי עליה, היא פשוט צורחת מלא עד שהיא נחנקת.
    אני עושה הכל כדי שלא יהיו לה גזים ושום דבר לא עוזר... מלבד תרופה.
    אוף! מה לעשות?
    אני גם לא רוצה להכניס לה את 'הרעלים' האלה לגוף כברי מעכשיו
  • אין ממש תרופה לגזים האלה..
    יש ילדים שזה עוזר להם יותר ויש כאלה פחות.
    הילדה שלי היתה ני**** מהסימיקול ועדיין צרחה את נשמתה מגזים!

• לכי לחנות תבלינים ותיקני זירעי שומר,
    תרתיחי חצי כפית עם מים..וכשיתקרר תסנני מהמים ותני לה לשתות את המים
    זה מה שעזר לנו, וכמובן כשאת מרימה אותה להשכיב אותה על הבטן על היד שלך
    את יכולה גם להשכיב על המיטה ולהרים לה את הרגליים בעדינות זה יעזור לה להשתחרר..
    אבל לא אחרי אוכל שלא תקיא

• אני פשוט הייתי נותנת לאריאל מי שומר... עזר לה מאוד!
    ובלי קשר התחלתי להביא לה מים מגיל שבועיים והיא בכלל לא סבלה מגזים
  • היי,

הפשושי שלנו בן חודשיים וחצי, והוא עבר את זה כמו גדול בעזרתנו כמובן...

• אני נתתי גרפווטר גם עם להב וגם עם נועם ולא ידענו בכלל מה זה גזים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה