רופא עור לילדים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי מכירה בכללית רופא עור טוב לילדים??
    אני חייבת אחד ממש טוב!
    באיזור המרכז, אני מוכנה ליסוע אבל לא רחוק..

לשילה יש נקודות על העור,
    כשהלכנו פעם אחת לרופא עור פה באיזור הוא אמר- זה ויראלי, יעבור תוך חצי שנה..
    הבעיה היא שזה מדבק,
    אז הראשונה עברה, אבל כל הגוף שלו התמלא..
    היינו אצל רופא עור פרטי בכפ"ס, שלוקח 100 ש"ח על כל ביקור,
    הוא שם לו עליהן חומר כזה שייבש אותן,
    ואז צמחו עוד, אז באנו שוב, שילמנו 100 ש"ח והוא שם חומר..
    ויש ל עוד!!
    והוא גם הדביק את הודיה..

בקיצור, אין לי 100 ש"ח כדי לשלם כל שבועיים לרופא הזה!!
    אני רוצה רופא רציני מהקופה שישים לנקודות האלה סוף!!
    אחת מהן ממש נהייתה מוגלתית מגעילה..
4 תגובות
עמוד 1
  • אולי תנסי לברר במרפאות חוץ של בתי החולים,אני לאחרונה הייתי במרפאת עור בית חולים קפלן ואני מניחה שיש גם בבילינסון או בשניידר, ואז זה יעלה לך רק עלות של טופס 17 (תוכלי לבקש תור לפרופסור)

• ד"ר צבי סגל.
    הוא גם למבוגרים. הוא טוב. אני יודעת שהוא עובד בהוד"ש ואני חושבת שגם במרפאת רוטשילד אצלכם.

• ד"ר יצחק קונפינו רופא עור ילדים טוב (ונחמד) עובד בכללית וברמת גן (יתכן שעובד בעוד מקומות)
    בעיקרון אני ממכבי ויש לנו רופא עור מעולהההההההה
    הלכתי אליו כבר פעמיים עם דברים שהרופאת ילדים אמרה שאין מה לעשות ונחכה שיעבור, הוא תמיד מצא פיתרון :-)
    תבררי האם הוא עובד גם עם כללית -
    סרברניק אביגדור
    טלפון: 03-6774571

בהצלחה
  • אנחנו גם היינו אצל קונפינו (דרך מכבי) והוא מצוין

את מתכוונת לנקודות נטולות צבע על העור? לזיו היו כאלה, מחוספסות, שהרגישו קצת כמו יובש, לפני שנתיים בערך, ובסוף מי שמצאה פתרון זו הרופאת עור שלי, לקחתי אותו איתי לתור שהיה לי ושאלתי, מסתבר שזה היה סוג של אסטמה קלה של העור, במקום סטרואידים שאחרים הציעו, היא נתנה לו משחה שקוראים לה יורקס, ומגיעה כקרם סמיך או יותר קליל, זה ללא מרשם ומיועד למשהו אחר - סקביאס אם אני לא טועה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה