בא לי לבכות!!! עדכון! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר יומיים לא ישנה טוב בלילה
    אני כועסת מאד על בעלי וכל האישו של הכסף שגיסי חייב לו
    הוא פשוט לא מוכן לדבר איתו
    ועוד בסוף מתרגז עלי!!! אתן מבינות??? הוא חייב הרבה כסף. הוא מתנהג מתחת לכל ביקורת
    ויוצא שבסוף מוותרים לו.
    אני מתפוצצת על זה.הזה הגיע למצב שבעלי נוסע השבוע ורווח לי כי יהיה לי קצת שקט.
    אני על כאבי גב איומים ומתפוצץ לי הראש אני עובדת עד 3 היום ובאמת לא יודעת איך לסחוב את זה
    אני כבר ממש עם דמעות
    אני מפחדת על ההריון
    פתאום הבטן נראית לי קטנה יותר משהיתה ואני ממש בלחץ מזה
    כמובן שלא מצאנו דירה
    ממש רע לי

בא לי לחזור הביתה ולישון
    -------------
    בעלי סוף סוף דיבר איתו
    הוא יתחיל להחזיר את הכסף תוך כמה חודשים
    ביקש 3 שנים להחזיר הכל
    בא לי להקיא ממנו
19 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת באמת ובכנות שאת צריכה לקחת את המושכות בידיים ולהתקשר אליו בעצמך!!!! ולהסביר לו שאתם רוצים לבצע עסקת לידה, ולקנות דברים לתינוק בע"ה ואין לכם כסף ואתם חייבים שהוא יתחיל להחזיר לכם את הכסף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    לדבר ללב שלו כמו שאומרים.

והמצלמה ממני- קחי לך שבוע של מחלה/ חופש- תנוחי קצת עם עצמך, תרגעי מכל העניינים, תוכלי לסדר את הבלאגן בראש שקט.

• אני לא בדעה של הבנות פה... ואני אגיד לך כם למה...

בפעם הקודמת הזכרת כי בעלך הלווה לאח שלו את הכסף עוד לפני שהכרתם בכלל!!!

ובעלך מצידו לא דרש עד היום את הכסף... עד שאת באת ודרשת את הכסף שהלווה לו לפני שהיית קיימת בכלל...

ואחיו מצידו כנראה כועס כי הוא יודע שאת דרשת את הכסף כי בעלך עד היום לא דרש שקל...
    את לא יכולה לבוא ולכעוס בגלל הכסף הזה... שלא היה שלך אפילו בכלל... ואני בטוחה שקורים עוד דברים שאת לא יודעת... וקשה לבעלך... עם אחיו וגם איתך... במקום להשתחרר ולתת לו את המרחב שלו... את מעצבנת כפול... למה??? לא מספיק קשה לו עם אחיו...

תני לו להירגע להבין שאת לא כועסת... שאת איתו ושהכל יהיה בסדר ותהיי בטוחה שבעלך יבין פתאום שהוא צריך את הכסף הזה ויתעמת איתו... אבל הוא לא יעשה את זה כל עוד את יושבת לו על הוריד...

אני יכולה להבין את בעלך איכשהו את אחיו וכמובן שגם אותך...
    והאמת שמכל מה שנראה לי.... אתם לא תקבלו את הכסף... לפחות לא בזמן הקרוב ואת סתם מזיקה לעצמך ולזוגיות שלכם.

תני לבעלך לטפל בזה ותתמכי בו... אל תלכי נגדו... יש לו מספיק על הראש.
    [/url
  • מלא

• בנות תודה!
    שלי, נכון בעלי הלווה לאחיו כסף עוד לפני שהכרנו. משמע לפני לא מעט זמן.
    גיסי הוא אדם חולה בנפשו שמרגע שפגש אותי עשה הכל כדי להםריד בנינו
    הוא חייב לבילי כמעט מאה אלף שקלים!!! לא עשרת אלפים. לא עשרים אלף.
    זה כסף שבעלי ירק דם למענו! עבד ימים ולילות!!!
    אנחנו צרכחם לפנות את הדירה עוד חודש ולא מצליחים למצוא דירה אחרת כי השכירות כאן מטורפת
    את יודעת כמה היה יכול לעזור לנו הכסף הזה???
    בעלי דיבר איתו לפני יותר משבועיים וזה גם אחרי שכנועים רבים מצידי
    אחרי שדיבר איתו פגשנו אותו ואת אשתו ביום שישי. שניהם לא אמרו לי מילה
    ועל מה הם כועסים?? על מה בן אדם שהלוו לו מאה אלף שקל לפני כמה שנים ונתנו לו תנאים הכי טובים להחזיר, כועס?
    גם בבנק היה מקבל כאלו תנאים?
    בעלי משחק לידיים שלו. כל מה שגיסי ציפה זה שאחרי ההצגה שלו ביום שישי בעלי ערד מהעניין
    ונחשי מה? הוא ירד מהעניין
    נתתי לו שבועיין לנסות ולדבר איתו. שבועיים. וכל פעם הוא בא בהצהרה שהוא עוד לא תיכנן את השיחה
  • אני מכירה את בעלי טוב מאד ויודעת שהמשפט הזה פרושו שהוא לא ידבר איתו
    אז את רוצה שאני לא אכעס? כי בסוף מי שעוזר לנו אלא ההורים שלי.
    זה שבעלי לא מסוגל להרים טלפון ולדרוש מה שמגיע לו
    ושהוא מעדיף שאני אהיה גמורה מכל הסיפור הזה מאשר לדבר איתו
    זה פוגע בי ומכעיס אותי.
    ותדעי לך שלי יש לב ריב ואני בעד לתת. אבל לא לאדם הזה
    אם אחי היה חייב לנו, הוא היה מחזיר עד השקל האחרון בלי שהיינו אומרים חצי מילה
    אל גיסי לא מחזיר. ולא התכוון להחזיר. זאת חוצפה וזה לא מוסרי
    ולא ככה גומלים לאדם שעזר לך
    ועל זה שהוא נוסע לחו״ל לשבוע אני כבר לא מדברת
    וזה שהוא ואשתו מרוויחים משכורות טובות אני גם לא מדברת
  • גולי מאמי...
    קודם אני מבינה אותך....
    זה לא סיטואציה פשוטה במיוחד כשמדובר באח של האבא.
    אבל את צריכה לעשות את הדברים בחוכמה..לא בכעס לא בעצבים ומתח
    את צריכה לשמור על הבריאות שלך ועל הזוגיות שלך..
    גם בשביל העובר בעיקר!
    יש משפט שחכמינו חז״ל אמרו: ״אישה כשרה היא אישה העושה את רצון העלה״
    עכשיו אני לא מתייחסת לאישה כשרה אבל מה זאת אומרת עושה את רצון בעלה???
    הכוונה היא לא מה שהוא רוצה היא עושה..אלא היא זו שמכוונת את הרצונות שלו והמחשבות שלו
    מבלי שהוא ירגיש..וככה בעצם נראה לו שהוא זה שחשב על כך או החליט על משהו אבל זה הרצונות של האישה...כלומר שלך..
    מה שאני באה להגיד לך..זה שתנסי לכוון אותו בדרכי נועם...
    וככה תראי שדברים נעשים בצורה יותר טובה.
    תזכרי שיש לך עובריקו שטת צריכה לשמור עליו.

• תיקון..התכוונתי אח של בעלך
  • הסיטואציה עם אח של בעלך באמת לא פשוטה ונשמע שהוא באמת לא מעריך את העזרה של בעלך... אבל אני חושבת שהבריאות הנפשית שלך ושל העובר הרבה יותר חשובים מכל סכום כסף, אפילו מ100 אלף ש"ח.
    מעבר לזה לדעתי עכשיו את בשלב שאת טוחנת מים, אפילו שהסברת לבעלך את הסיטואציה ושיכנעת אותו לדרוש מאחיו את הכסף, עד שזה לא יבוא באמת ממנו, אין לך יותר מדי מה לעשות. זה רק יגרור עצבים וריבים מיותרים.
    אני חושבת שתתני לבעלך את הזמן וההזדמנות להסתדר עם אחיו מבלי להזכיר את זה, תעבירי את הכדור למגרש שלו.
    אני בטוחה שגם בעלך מודע לערך של הכסף ויודע כמה הוא היה עוזר לכם עכשיו עם דירה אחרת, אבל זה משהו שהוא צריך לעשות בזמן ובקצב שלו כנראה.
  • גולי גם אם זה כל מה שאת אומרת... ואני יכולה בהחלט להבין את הצד שלך...

את חייבת להבין שהאדם הזה חולה נפש... יש לו ולאשתו בעיה רצינית והם כנראה מסתובכים עם עצמם.

אבל את לא יכולה לבוא ולהוסיף עוד על בעלך... תני לו מרחב תני לו לחשוב עם עצמו לעשות חושבים עם עצמו ותסמכי עליו... פשוט תסמכי עליו.

זה לא סכום כסף קטן והוא לא יוותר. אבל זה לא עוזר כשקורה משהו ואת יושבת לו על הוריד..

את רואה? בסוף הוא באמת דיבר עם אח שלו כי הוא הבין שאת צודקת. ואני מקווה לטובתך שיחזיר לך את כל הכסף.

גם המשפחה שלי לא הייתה עושה לי קטע מסריח כזה... אבל מה נעשה שיש אנשים כאלה... והם אנשים מסכנים שלא שווה לך להכנס למריבות עם בעלך בגללם.
    [/url

• גולי - ניסית בגישה ההפוכה? להיות ה"מסכנה"? אצל בעלי זה בדרך כלל מה שעובד, אבל לי אין מספיק אורך רוח לבצע את זה... אז אני צועקת ומתעצבנת וכלום לא יוצא לי מזה.
    אני רואה אצל בעלי יותר רצון לעשות מה שאני מבקשת אם אני "מסכנה" והוא יכול לעזור לי אבל אני לא מבקשת. נגיד - את אומרת לו שאת רוצה לקנות דירה, זה היה החלום שלך, שיהיה מקום רק שלכם, בלי שכירות, לגור עם התינוק שלכם, אבל - את לא רואה איך זה יכול להתממש (פה יעזרו דמעות...

• אווו
    סוף סוף, אני שמחה שיש התקדמות

• בנות תודה. מאד כעסתי עליו היום ובגלל זה הייתה התקדמות
    קרן ניסיתי הכל בסוף רק כעס גרם לכך שהוא ירים אליו טלפון.
  • תשמרי על עצמך ועל ההריון זה הכי חשוב

• את יודעת מה תעשו?
    מה שכתבת עכשיו על השלוש שנים האלה...תחתימו אותו על חוזה
  • אשכרה אני מסכימה עם מיצי מיאו... אני הייתי מחתימה אותו על חוזה... ושיגיד שזאת השפלה ושאתם לא מכבדים שיילך לעזאזל
    [/url
  • מחזקת אותך מרחוק. מה שכן זה לקח לחיים לא מלווים כסף לאף אחד!
  • אני אציע לבעלי
    תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה