איזה כייף - תוספת למשפחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה אביאל ביקש אמא תביאי לי כלב אני רוצה כלב אז אמרתי לו צריך לטפל בכלב לנקות, להוציא אותו לטייל, להאכיל אותו זה ממש עוד משהו בבית. אביאל מוכן לנקות אחריו ובאמת זה ככה בנתיים.
    אז קיבלנו ביום שישי גור פיקנז בן חודש מתוק מתוק וקטן קטן שעדיין יונק חלב אז אנחנו מאכלים אותו מבקבוק לכלבים חלב מיוחד לכלבים לגורים יותר נכון.
    הוא מקסים הילדים משוגעים עליו והכי חשוב אני מאוהבת בו עד מאוד, עכשיו יש לי עוד תעסוקה לא שחסר לי אבל הכלב הזה מקסים מקסים אז באמת ועשיתי אותם מאושרים וגם את עצמי.

14 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד על האומץ
  • כיף לך !
    ירין מת לכלב, אני מתה לכלב, אבל אין לאף אחד כח לטייל איתו , לנקות אחרין וכו ....
  • איזה כייף !
    תהנו כולכם !
  • איזה כיף

• וואי איזה כיף לכם!!!!!!!!!!!!
  • מזל טוב על התוספת החדשה- תהנו
  • איזה יופי מאמי
  • ברוך הבא

• תתחדשו אין כמו הפקניזים פזוט לאכול להם תפרצוף

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • איזה כייף!!!!!!!!!!! אין כמו כלבים
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • למתוק שלנו קוראים מילקי ככה אביאל רוצה הוא אמר שהוא מתוק כמו המילקי אז זה השם שלו וזה זכר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה