היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תקשיבו אני בלחץ לא נורמלי!!!!!! הבאתי את רז מהגן, היא היתה כולה מלאה בחול, אז הכנסתי אותה למקלחת. אני מורידה לי טיטול ופתאום אני רואה את הפות שלה - השפה השמאלית ממש נפוחה!!!! נבהלתייייי
11 תגובות
עמוד 1
מאמי אל תבהלי זה קרה פעם גם לבת של חברה שלי , אני לא זוכרת מה זה היה אבל זה לא היה משהו רציני בכל מקרה תקחי לבדוק אותה בובי ואל תהיי בלחץ אני בטוחהה שזה לא משהו רציני
אמא'לה נשמע מפחיד
תקחי אותה לבדיקה
יכול להיות שהיא שיפשה לעצמה קצת (יכול להיות גם מסריטה), ובגלל כל החום בחיטול נהיה לה מוגלה. קחי לרופא. ואל תילחצי.
לא נתקלתי, אבל לרופא ילדים בהקדם
והמטפלות שם לא שמו לב לזה?
ולא עידכנו אותך? [/url
וואי מאמי....אין לי מושג, כי לא נתקלתי בזה בחיים.... תעדכני!
רז היתה היום רק שעתיים בגן אז הן לא החליפו לה טיטול. דיברתי עם הרופאה והיא אמרה כנראה זה בקע
מאמי אין לי מושג לגבי ההפרשה אבל זה נשמע כמו הרניה (בקע). אל תדאגי, זה די שכיח
מינה כן הרופאה אמרה משהו הרניה, מה עושים עם זה אכן זה???? וממה זה קורה???
נשמע שזה לא משהו רציני (לפי מה שמינה כתבה) אל תלחצי - לכי לבדוק ותעדכני אותנו