המירוץ למתכון מנצח, פסטה בשמנת ופטריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אשמח למתכון
    תודה

8 תגובות
עמוד 1
  • מחבת עמוקה או סיר...
    להוסיף 50 גרם חמאה
    לחתוך בצל קטן... להוסיף... לטגן 2-3 דקות...
    להוסיף 5-4 עלים של ביזקליום... לטגן 2 דקות להוציא את העלים... להוסיף פטריות שמפניון....
    לערבב דקה... להוסיף אגוז מוסקט מלח פלפל שחור... להזהר עם התלבינים... ( אפשר לתקן בסוף טעמים)....
    להוסיף מכל שמנת מתוקה (של האפייה) לערבב... לתת לזה לרתוח... להוסיף תיבולית בטעם פטריות של קונור (לא חובה).... לערבב... להוסיף גביע קטנה של שמנת 15 אחוז... לערבב טוב טוב... לתת לזה לרתוח לטעום... לתקן תבלינים..

אני מוסיפה גם קצת פרמזן לרוטב...(לא חובה)

אם רוצים מוקרם... מעבירים את הפטונציני או הפסטה לתבנית מוזגים מעל את הרוטב ןמעל גבינה צהובה ולתנור....

יאממממממממממי
    [/url
  • יש לי אחלה מתכון, יוצא מעולה, אם את בקטע של להוסיף קצת יין לבן לבישול.

מצרכים:
    1 בצל בינוני
    4 שיני שום קלופות וקצוצות
    סלסילת פטריות שמפיניון טריות פרוסות
    חצי כוס יין לבן יבש
    2 חבילות שמנת לבישול 10%
    לתיבול: מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט מגורר
    הכנה:
    מטגנים את הבצל במעט מאוד שמן, עד שמזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים קצת עד שהפטריות מאבדות מהנפח שלהן ומקבלות צבע זהבהב. מוסיפים את השום ומטגנים רק עד שמריחים אותו, כמה שניות. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים כ- 10 דקות עד שמגיע לרתיחה מלאה (היין צריך לרתוח לפחות 10 דקות ולהצטמצם קצת). מוסיפים את השמנת, מלח, פלפל וקצת אגוז מוסקט מגורר ומבשלים רק עד שהשמנת רותחת. חשוב לא להרתיח יותר מדי זמן אחרת השמנת מתפרקת.

מגישים עם פסטה שאוהבים ולא מגלים לאף אחד מה הרכיב הסודי

• ואה איך שכחתי!! להוסיף קצת חלב....
    [/url
  • אסתי שמנת מתוקה?????
    אני שמה שמנת לבישול
    ויקה תודה מאמי...

מחר אני עושה מוקרם + פיצה ביתית

• נטלי אני לא אסתי... :( אני שלי חחחחחחח

וכן שמנת מתוקה... תופתעי עד כמה שזה טעים!!!
    [/url
  • ליהייייייי לא יודעת למה בראש שלי ויקה!!!!! מתה עליךךך
    אם אני אסתבך אתקשר אליך

• חחחחחח מצחיקולית!!

למה לעזאזל זה נראה לכן אסתי?

זה כולה ראשי תיבות של השם שלי והמשפחה
    [/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה