עגלות- על סף שיגעון.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חברות,
    מה שלומכן?
    הריון ראשון, שבוע 24, לקראת הזמנת לידה ואני חוטפת סחרחורת מכל היצע העגלות שקיים.
    מה שחשוב לי זה:
    1. בטיחות ויציבות (שהעגלה לא תיפול כשמניחים עליה תיק תינוק)
    2.משקל ונוחות (מתכוונת לעשות הרבה הליכות כושר עם העגלה אחרי... יש בביתי מעלית, הרמת העגלה תהיה בעיקר לתוך הרכב, חשוב לי שהעגלה תהיה בגובה סביר ולא כל החלפת חיתול תלווה בכאבי גב)
    3.טיולון דו כיווני (שהבייבי יוכל לשבת גם עם הפנים אליי וגם עם הפנים החוצה)
    4. טיולון שנשכב כמה שיותר קרוב ל- 180 מעלות
    5. ידית אחיזה אחת
    6. מותג מוכר ואמין

אני יודעת שזאת רשימת דרישות די מכובדת אבל אולי בטעות מישהי מכירה עגלה שעונה על הדרישות או על רובן
    תשובתכן ממש תעזור לי (התחילו לי התקפי חרדה מרוב לחץ...)

המון המון תודה,
    דנה

5 תגובות
עמוד 1
  • זו רק עגלה!!!
    העגלה הזו שאת מתכננת לקנות באלפי שקלים תהיה טובה לתקופה ממש קצרה כחצי שנה.... אז באמת חבל על התקפי החרדה המתח הפאניקה וההיסטריה :-)

יש לי תוספת נוספת לדרישותייך - תמדדי את גודל המעלית ע"מ שלא יווצר מצב בו העגלה שקנית לא יכולה להכנס אליה...

ועכשיו עם כל רשימת הדרישות לכי לחנות ותעלי אותה בפניהם, הם יציעו לך את מה שנראה להם מתאים בהתאם לדרישותייך ועם העגלה אותה תבחרי תוכלי להתחיל לבדוק באינטרנט מחירים ועניינים אחרים.

תנשמי עמוק. זו רק עגלה
  • מסכימה עם ענבר
  • קודם כל שיהיה בשעה טובה
    אף פעם לא הבנתי את הלחץ סביב נושא העגלות..אני יכולה לספור על שתי ידיים את כמות הפעמים שהשתמשתי בעגלה ובגיל חצי שנה כבר קניתי לבן שלי טיולון יותר קליל...הכי חשוב שיכנס לך במעלית ובבג'ז בקלות ושלא יהיה כבד מדי אבל עדיין יציב..
  • תראי, אני ממש לא מאלה שחושבות שצריך להשקיע מלא כסף בעגלה שתענה על ככככל הדרישות..
    אבל יש כאלו שכן..
    אני אנסה לענות לך לפי הסעיפים שכתבת.

1- זה תלוי אוד ב-מה את שמה בתיק!! גם העגלה הכי יציבה תיפול אם יהיה עליה תיק שיש בו את כל הבית...
  • טוב, אני בניגוד לקודמותיי כן חושבת שעגלה זה משהו שכדאי להשקיע בו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה