שאלת פוור פוינט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשעושים מצגת ובאחת השקופיות שמים וידאו- יש אפשרות שירוצו על המסך כתוביות במקביל לוידאו? או אפילו לא ירוצו אלא על הוידאו כשהוא פועל יהיה מלל?
    אנחנו עושים לאבא שלי מצגת וכל אחד גם מברך בוידאו אבל אבא שלי לא שומע טוב ורצינו שיהיה.גם כתוב שיבין את הברכות...

9 תגובות
עמוד 1
  • בעיקרון אפשר, את רוצה בטח הסבר גם איך, כבר אבדוק...

בדקתי וזה רגיל, מוסיפה תיבת טקסט ומתזמנת אותו שיתחיל מתי שמתאים, עם הקודם, עם לחיצה וכו'

• כמובן

• אם הוא עושה את המצגת אז הוא בטוח יבין את עניין התיזמונים.

אבל בכל זאת: מוסיפים לטקסט הנפשה מותאמת אישית (בכרטסיית הנפשות, השני מימין)
    ואז נפתח חלון בצד שנותן להגדיר את זמן הופעת האובייקט (לענייננו הטקסט).

• כתבתי לו. מקווה שהוא יבין
  • אם לו יבין, אני פה.

• אני ממליצה לכם בחום לעבור למובי מייקר, הוא הרבה יותר ידידותי וקל לשימוש מהפאוור פוינט, אפשר לשלב תמונות ווידאו, כתוביות לפני / אחרי / תוך כדי, אפקטים של מעבר בין פריימים ועוד ועוד ועוד
  • כשאני עושה אני עושה אני עושה במובי מייקר אבל אחיין שלי כנראה למד על פוור פוינט אז מכיון שזו היתה יוזמה שלו והוא מכין הוא עושה בפוור פוינט. אם הם היו גרים קרוב הייתי נוסעת ללמד אותו אבל עד אילת נראה לי רחוק קצת
  • כשאני עושה אני עושה אני עושה במובי מייקר אבל אחיין שלי כנראה למד על פוור פוינט אז מכיון שזו היתה יוזמה שלו והוא מכין הוא עושה בפוור פוינט. אם הם היו גרים קרוב הייתי נוסעת ללמד אותו אבל עד אילת נראה לי רחוק קצת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה