היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עוד שבועיים יש לי הגשת סמסטר ב' חייבת להגיש תוצרים מוגמרים שעדיין לא עבדתי על רבע מהם
10 תגובות
עמוד 1
בובה, תאזרי את עצמך ותכניסי לך לראש שאת לא מוותרת!!!! גם אם קשה לא נכנעים!!! את חייבת לשבת ולסיים את זה. הכי פשוט זה להרים ידיים ולהיכנע! ואת לא תעשי את זה נכון?? התואר הזה מספיק חשוב כדי לא לחרבן אותו!
שירה, לתת גז! לי גם יש כמה עבודות לכתוב ועוד לא התחלתי!!!
לא לוותר!!! זה העתיד שלך!!! קחי יום יומיים חופש מהעבודה ותני פוש
יפה שלי, אני גם לומדת ואמא כמוך ולכן אני הכי מבינה אותך בעולם
וואו .... כל הכבוד לך.
תהיה חזקה
תודה בנות יקרות
בובי את לא פורשת ולא כלום! קשה אין ספק אבל את תעשי את זה בגדול.. אם את מרגישה לא כ"כ טוב עכשיו אז עדיף שתנוחי אהובה ותאספי לך כוחות כדי שמחר בע"ה תוכלי להמשיך אוהבת אותך וכאן לעזור במה שרק אפשר!
בובה, אני עשיתי את שני התארים שלי על הדקה ה-90. תמיד נזכרת ברגע האחרון והכל הסתדר. מאחלת לך שתיכנסי ללחץ ״טוב״ שיכניס לך פלפל בטוסיק ויזיז אותך