מעדכנת..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אמנם הבדיקה מחר אבל הרבה תקוות אין לי (יותר נכון אין לי בכלל!)
    כי נראה שה- הולכת לבוא לצערי....

היום הייתה לי הפרשה קלה ורודה.... יחד עם הכאבים שאני מרגישה זה לא הולך לכיוון טוב

סתם רציתי לשתף
14 תגובות
עמוד 1
  • מבינה את ההרגשה, אך עדיין יש תקווה...
    לעיתים גם בהריון יש הפרשות דמיות וכאבי מחזור...
    בכל מקרה תעשי את הבדיקה ואם תצא שלילית
    תזכרי שהיום הראשון למחזור זה היום הראשון להריון
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • אל תספידי כלום..... תעשי את הבדיקה ואחריה ניהיה חכמים יותר!!!
    בהצלחה.
  • עשיתי בדיקת דם הבוקר....
    והאמת שאני לא מצפה לכלום כי יש לי כבר הפרשות של תחילת וסת לצערי ויחד עם הכאבים זה לא נראה כמו משהו מבטיח.....

אני מאוד עצובה
  • קודם אל תיהיה עצובה, חכי לתוצאות ואז תוכלי לדעת בוודאות אבל גם אם זה שלילי לא קרה כלום יש עוד חודש ובע"ה זה יגיע... אני עשיתי כבר 3 הפריות והבעיה שלנו היא רק טכנית כלומר זה אמור להצליח מייד ועדיין לקח זמן....

אין חוקים אבל ברוך השם שהטכנולוגיה מתקדמת ובע"ה בקרוב מאד תיהיה בהריון!!!

• מקווה שאת טועה ותקבלי בטא מהממת בכל זאת!!!

מחזיקה אצבעות
  • יש תוצאות.... שלילי כמובן
  • אני יודעת כמה קשה לך עכשיו... זה ממש קשה לקבל את התוצאה השלילית. היום מותר להיות מבואסת/עצובה/בוכיה מה שתרצי אבל ממחר חזרה על הרגליים לטיפול נוסף ומוצלח בע"ה!!!!
  • גלית יום אחד מותר להיות עצובים אבל ממחר חייב להיות חזקים יותר כי החודש הבא את בהריון בעזרת השם
  • את חייבת לשמור על אופטימיות !!!! חודש הבא בעזרת השם !!

• גלית מבינה לליבך...אבל תאספי את עצמך לטיפול הבא והמנצח
  • יקירה ,כמו שהבנות רשמו ,היום מותר להיות עצובות וזה גם מאד לגיטימי שתרגישי הכי רע ,אבל אסור להתייאש ולוותר,זה רק צריך לגרום לך להיות הכי נחושה ולא להרפות עד ההריון המיוחל ,מאחלת לך הצלחה ושתבשרי לנו בשורה משמחה בחודש הבא ,בעז״ה
  • גלית אני מצטערת לשמוע אבל תמשיכי להיות אופטימית ובע"ה החודש הבא הוא החודש שלך

• חיבוק!! קבלי מקסימה .
    שמרי על מקום אופטימי בלב , בין כל העצב . חודש הבא ב"ה לבשורות טובות!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה