-
שהכל יעבור בשלום ורזוש תרגיש טוב.
שולחת חיבוק ונשיקה לקטנה
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
אמא ואבא אוהבים אותך נורא, מתוק
[
-
אוי בוביייייי
אני מקווה שהיא לא תצטרך בסוף!
אין דרך לטפל בזה??
-
-
סליחה על הבורות אבל מה זה אומר בקע במפסעה..?
שיהיה לה רפואה שלימה ושבע"ה הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר!!!
-
-
היא אמרה שבגיל כזה בדרך כלל זה מולד הבקע, כשהיא בוכה או מתאמצת זה מתנפתח והמעי יכול לחסום שם.. לא ברור כל כך.. בכל מקרה דרוש טיפול (ניתוח) ואין דרך שזה יעבור מעצמו
-
ממי מקווה שהנסיכה שלך לא תצטרך ניתוח בסוף....
-
אוייייי וייי.....
-
-
אין,פשוט אין על האינטואיציה-המדהימה שלך, שרצית לטפל ברזוש כמה שיותר צמוד בבית.
כואב לי הלב על רזוש
-
נופר
לא להאמין..!!! לי היה את זה כשהייתי קטנה, בת 4 בערך...!!!!!!!!! עשו לי ניתוח.. לעולם אני לא אשכח.
אבל לאחר מכן הכל כבר חזר לפעילות ושכחתי מהכאבים...
-
נשמה לא יודעת מה להגיד לך נראה לי שמי שהוא שם עליכם עין
-
על הרפלוקס נודע לנו שיש חיה כזו אחרי שעברנו מסכת שלמה של גהנום עם הילדה! שרופא מטומטם טען שהיא אלרגית לאויר שהיא נושמת
-
אוי, מסכנונת רזוש
-
אולגה- עוד לא קבענו תור לניתוח, והלוואי ולא נצטרך.
בינתים יש לנו תור לכירוג ילדים שיתסכל על זה ויחליט מה צריך לעשות. רוב הסיכויים שזה ניתוח, בהרדמה כללית
-
ממי נכון זה לא נעים
ונכון שניתוח זה ניתוח
אבל אל תקחי את זה כסוף העולם = זה קורה לכל כך הרבה ילדים, ואני בטוחה שרזוש הגיבורה תעבור את זה בקלות וכמו גדולה
-
לאחיינית שלי בת שבועיים עשו ניתוח במפשעה, זה קורה. לא לדאוג הרפואה יודעת להתמודד עם זה מצויין. רציתי לעודד ,יחסית ניתוח קל, אחותי היא מהחרדתיות הלאומיות ביררה על כל מהלך ובסוף ברוך השם עבר מהר. רפואה שלמה.
-
סיון בואי לפייס
-
אוף נופרי, מה נסגר בזמן האחרון??
אולי הכירורג יגיד משהו אחר?
מקווה שהכל יהיה בסדר
-
-
מיצי הרופאה אמרה שזה בדרך כלל תורשתי..
ולבעלי עשו ניתוח כזה בדיוק בגיל 3
-
וואי ממש עצוב לי לשמוע
-
הלוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואי בע"ה!!!!!!
רק הודעות משמחות
-
ממי
אולי כדאי לך לבדוק את המזוזות בבית קוראים לכם יותר מדי "ניסים"
-
בובה, קודם כל לנשום עמוק!!!!
בקע מפשעתי זה מה שפעם היינו מכנים כילה. זה אומר שיש איזשהו חלל בין עצמות האגן ובזמן שיש לחץ על הבטן (בכי, שיעול) לולאת מעי נכנסת לחלל הזה ויוצרת את הבלט. כל עוד המעי לא כלוא בחלל ויוצא בחופשיות זה בסדר אבל יכול להיגרם מצב של בקע כלוא וזה מסוכן כי המעי יכול ״להיחנק״ וחלילה לעבור נמק ואז זאת בעיה אחרת לגמרי.
אני יכולה להגיד שניתוח הרניה (שזאת מילה נרדפת לבקע) הוא פשוט ונפוץ. אחותי עברה אותו כשהיתה בת שש וכל מה שהיא זוכרת ממנו זה ששמו לה גז בריח תות כדי להרדים אותה.
אני יודעת שזה מלחיץ אבל זה באמת ניתוח פשוט... אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לפנות אליי בכיף.
-
שמרית מאמי תודה על התשובה המפורטת!!! עשיו סוף סוף הבנתי פחות או יותר את המשמעות
-
אמממ... אני מניחה שזה יכול להיות קשור אבל בגלל שהבקע כל הזמן יוצא וחוזר זה לא אמור להשפיע על יציאות... אבל אולי אני טועה. אגב, גם אצל אחותי היתה שפה נפוחה ומה שהיה מוזר זה שזה היה בשתי השפתיים כל פעם שפה אחרת. וגם בטבור. בקיצור התברר שהיה לה בקעים מפשעתיים בשני הצדדים ובקע טבורי. ואת הכל תיקנו בניתוח אחד.
-
אני עברתי ניתוח לתיקון בקע בגיל 4 חודשים
היום בכלל לא רואים את הצלקת
מקווה שיעבור לה בקלות
-
אוי
-
מאמי,
שולחת ל חיבוקים!
מקווה שהכירורג יגייד שאין צורך לנתח! אמן!
-
היי
את לא מכירה אותי אני מפורום פוריות,
אני יכולה להרגיע אותך שהבן שלי עבר ניתוח בקע דו צדדי (זה נפוץ אצל בנים במשקל נמוך)
הוא עבר את הניתוח בגיל 3 חודשים והצלקת כמעט בלתי נראית, ההחלמה ממש ממש מהירה. יום למחרת הוא כבר התנהג רגיל.. רק צריך לשמור שלא יתאמצו, בטן גב כל היום
-
אווווי מאמי - לא יודעת מה להגיד לך
קודם כל שתהיה החלמה מהירה לרזוש שתעבור את הניתוח בשלום ובקלות
-
מאמי אחיינית שלי נולדה עם בקע במפשעה בגיל חודש ניתחו אותה והכל עבר בשלום זה ניתוח יחסית פשוט וכמעט ללא סיכונים...
היא התפתחה רגיל אחרי זה והכל היה בסדר איתה
שיהיה בהצלחה
-
ואיייי מאמיייייייייי
מחזיקה לכם אצבעות שהכל יעבור באופו תקין !!!