היי פנין,
אני סחבתי 9 חודשים עם פריצת דיסק, שהחלה ממש בשבוע השני של ההריון עם נפילה קלה, שפוצצה את מה שכבר עמד להתפוצץ- פריצת דיסק+בקע+עקמת.
אלא שכל זה התברר רק אחרי ההריון, מאחר ובזמן ההריון לא מומלץ לעשות בדיקות רדיואקטיביות, ולכן לא יכולתי לעשות MRI ולהתחיל לטפל באמת בפריצה.
אני יכולה לומר שזה היה מאוד קשה וכואב, זה התחיל עם תחושת נימול בכף הרגל שהפסיקה אחרי כמה שבועות, והמשיך עם הקרנת כאבים לאורך כל הרגל, כאלה שגרמו לי לעצור באמצע הרחוב ולהתעורר מכאב בלילה.
אני אישית נמנעתי מכדורי שיכוך כאבים, אבל בהחלט אפשרי ועוזר, רק תתיעצי עם המכון הטרטולוגי לנשים בהריון, שאומרים לך מה מותר ובאיזה שלב בהריון
המכון הטרטולוגי בהדסה 02-6243669
ניסיתי כל טיפול אפשרי כמעט- ביקרתי אצל 10 אורטופדים שונים, 3 נוירולוגים, טיפול פיזיותרפי שסייע מעט בלבד, דיקור סיני- היה הכי יעיל אבל לא משם באה לי הישועה, ואוסטיפט שלא עשה הרבה חוץ מלרוקן לי את חשבון הבנק...
אבל, וזה האבל הגדול, אחרי ההריון מצאתי אורטופד מדהים ששמו ד"ר גיבשטיין, שמקבל דרך הסדר עם כמה קופות חולים (אני שילמתי 100 ש"ח דרך ההסדר של הכללית), ומבחינתי הוא המלאך המושיע שלי... אחרי שראה את הצילום, והתרשם מכך שסחבתי הריון עם גב כל כך מפורק, הוא הציע לי לעשות פרוצדורה שנקראת שאיבת דיסק, שכמעט ואין בה סיכונים. תוך כמה שבועות ד"ר גיבשטיין עשה לי את ההליך שפשוט החזיר אותי לחיים. אני ממליצה לך לפנות אליו כבר עכשיו ולהתייעץ, כי אולי אם יש לך כבר צילומים עדכניים הוא יוכל לעזור לך כבר בזמן ההריון...
ד"ר גיבשטיין 09-7743182, 057-9371283
מאחלת שיעבור בקלות, ותזכרי את מה שאת בטח כבר יודעת- שהכל מתגמד לעומת גור קטן ומתוק שמגיע בסוף תשעת החודשים הדאובים...
מאחלת לך שיעבור לך בקלות ובסבל מינימלי :)
גלי