הריון ופריצת דיסק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות.
    איבחנו לי פריצת דיסק בגב בתחתון אני עדיין עם כאבים חודשיים וחצי אחרי.
    תמיד הייתי מהבחורות המתכננות... קיבלתי את זה בתורשה מאמא שלי החמודה חבל שלא במקום את עינייה הכחולות....

אחרי שאני כבר חודשיים בהתקף ולאחר שהרופא הראשון אמר לי בואי תחכי עם הריון חצי שנה לאחר הכאב... הפסקתי לתכנן והחלטתי שזה הזמן.... בעלי כבר מזמן בעד

אבל יש לי חששות... איך זה ישפיע על ההריון, יש מישהי שעברה את זה?
    אני עושה הידרותרפיה וגם טיפול קונבנציונלי במרפאת כאב, בנתיים שיפור חלקי.

מישהי יכולה לספר לי , מישהי שעברה את זה, קצת להפיג לי את החששות????? אשמח לכל תגובה.... כי איילי כבר ביקש אחות....

פנין
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    אמא ואבא אוהבים אותך נורא, מתוק
    [
6 תגובות
עמוד 1
  • היי פנין,

אני סחבתי 9 חודשים עם פריצת דיסק, שהחלה ממש בשבוע השני של ההריון עם נפילה קלה, שפוצצה את מה שכבר עמד להתפוצץ- פריצת דיסק+בקע+עקמת.
    אלא שכל זה התברר רק אחרי ההריון, מאחר ובזמן ההריון לא מומלץ לעשות בדיקות רדיואקטיביות, ולכן לא יכולתי לעשות MRI ולהתחיל לטפל באמת בפריצה.

אני יכולה לומר שזה היה מאוד קשה וכואב, זה התחיל עם תחושת נימול בכף הרגל שהפסיקה אחרי כמה שבועות, והמשיך עם הקרנת כאבים לאורך כל הרגל, כאלה שגרמו לי לעצור באמצע הרחוב ולהתעורר מכאב בלילה.

אני אישית נמנעתי מכדורי שיכוך כאבים, אבל בהחלט אפשרי ועוזר, רק תתיעצי עם המכון הטרטולוגי לנשים בהריון, שאומרים לך מה מותר ובאיזה שלב בהריון
    המכון הטרטולוגי בהדסה 02-6243669

ניסיתי כל טיפול אפשרי כמעט- ביקרתי אצל 10 אורטופדים שונים, 3 נוירולוגים, טיפול פיזיותרפי שסייע מעט בלבד, דיקור סיני- היה הכי יעיל אבל לא משם באה לי הישועה, ואוסטיפט שלא עשה הרבה חוץ מלרוקן לי את חשבון הבנק...

אבל, וזה האבל הגדול, אחרי ההריון מצאתי אורטופד מדהים ששמו ד"ר גיבשטיין, שמקבל דרך הסדר עם כמה קופות חולים (אני שילמתי 100 ש"ח דרך ההסדר של הכללית), ומבחינתי הוא המלאך המושיע שלי... אחרי שראה את הצילום, והתרשם מכך שסחבתי הריון עם גב כל כך מפורק, הוא הציע לי לעשות פרוצדורה שנקראת שאיבת דיסק, שכמעט ואין בה סיכונים. תוך כמה שבועות ד"ר גיבשטיין עשה לי את ההליך שפשוט החזיר אותי לחיים. אני ממליצה לך לפנות אליו כבר עכשיו ולהתייעץ, כי אולי אם יש לך כבר צילומים עדכניים הוא יוכל לעזור לך כבר בזמן ההריון...

ד"ר גיבשטיין 09-7743182, 057-9371283

מאחלת שיעבור בקלות, ותזכרי את מה שאת בטח כבר יודעת- שהכל מתגמד לעומת גור קטן ומתוק שמגיע בסוף תשעת החודשים הדאובים...

מאחלת לך שיעבור לך בקלות ובסבל מינימלי :)
    גלי
  • תודה על תגובתך גלי.
    יש לי אכן את כל התופעות שתיארת, כבר 3 שבועות.
    אני עשיתי כבר c.t ו m.r.i בשבוע הבא. אני עדיין לא בהריון, נקווה שהחודש זה יקרה. בטח שלא אוותר והכל בשביל קטנטונת.

שאלתי את הרופא שלי לגבי שאיבת דיסק, הוא אמר שזה לא מתאים במקרה שלי ורוצה לנתח אותי (אני מסרבת )

אני אבדוק לגבי הרופא שלך

תודה שוב
  • היי פנין,

אני מקווה בשבילך שאכן תכנסי להריון החודש, אבל אם לא, הייתי ממליצה לך לטפל בגב לפני שאת מתחילה את ההריון, זה מאוד מקשה על החיים ועל ההריון,
    ואם ניתן לטפל לפני- בהחלט עדיף....
    בהצלחה!
  • מנסיון בשטח אכן ניתן לעבור את ההריון עם הפריצה בצורה נסבלת
    כמו שנאמר את צריכה להחליט על טיפול שילווה אותך במהלך כל ההריון פיזיותרפיה הידרוטרפיה דיקור טווינא שיאצו ..... וכמובן אורטופד טוב
    תסיימי עם הבדיקות תחזקי הגוף זא ישנו צורך לחזק את זוקפי הגב זה מאוד מקל ניתן על ידי יוגה שחייה פילטיס
    בהצלחה רבה ....
  • תודה יובל

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    אמא ואבא אוהבים אותך נורא, מתוק
    [
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה