עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבטא יצאה 321, ברוך השם. עדיין בחששות כי עברתי שתי הפלות כי לא התפתח טוב. תתפללו בשבילי שזה יהיה הריון תקין 3 חודשים. הרופא נתן לי שתי בדיקות בטא. לחכות לכל בדיקה זה אמתני אבל מה לעשות אלו החיים.
17 תגובות
עמוד 1
  • סליחה 9 חודשים.חחח
  • איזה כיייףףףףףףףףף בשעה טובה!!! בעזרת ה' שלא תחווי את מה שעברת שוב! זהו פעם 3 זה מספר המזל שלך!! ממש שמחה בשבילך ! אני מבינה את הפחד כי גם עברתי הפלה אבל תתנתקי מזה ושיהיו לך רק אנרגיות חדשות וטובות!
    ל9 חודשים עגלגלים ותקינים בע"ה!
  • ורד תודה מתוקה. שמחה אבל חוששת אני מאמינה שזה טבעי. מאמינה שבורא עולם יעזור לי כמו תמיד, בלי עין הרע.
  • חיוכית היקרה איזה כיף ישששששששששששש מאד שמחה בשבילך ,אחת שעברה גרידה בשבוע 7 (הריון לא התפתח) מאד מבינה את חששות שלך,אבל תהיה חזקה ותאמיני שבעזרת השם הפעם יהיה הריון תקין ועגול.תחשבי חיובי מאמי.אנחנו איתך.
  • בשעה טובה
    אמן שהקב״ה יהיה איתך לאורך כל הדרך ל 9 חודשים
    תקינים
    ושיעבור לך קל אמן
  • בשעה טובה חיוכית איזה כיף לשמוע !

אני גם עברתי הפלה בשבוע 19 ומחכה להריון בשנית , בתקווה שהפעם זה ילך...
  • איזה יופי!! ברוך השם!!
    מתפללת בשבילך שימשיך תקין ומשעמם

תאמיני טוב יהיה טוב
  • [/url
  • בנות יקרות, תודה על התמיכה. עדיין יש חששות כי אצלי זה לא הכניסה להריון זה שההריון יתפתח טוב. מקווה שהפעם זה יהיה אחרת מפעמים אחרות.
  • מזל טוב ובעה הריון תקין ועגול לתשעה חודשים אמן !!!אגב גם אני הייתי במקום שלך והיום אני חובקת בן מקסים אז תשמרי על אופטימיות !!!
  • יובל, תודה נשמתי על השיתוף זה באמת מעודד:-)
  • ב"ה בשעה טובהההההה מותק

• בשעה טובה!!!

איזה יופי מזל טוב, המון בהצלחה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • בשעה טובה
    שיהיה הריון קל ותקין
  • חיוכית?!?!איזה כיף!! ברוך ה'!! בשעה טובה!!
    איזה שמחה!!!!
    שתזכי לתשעה חודשים מעלפים עם הריון תקין בריא עגול ומושלם!!!

בקרוב אצל כולנו...:)

ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • בקרוב אצל כולן, מאחלת לכן את הכי טוב שיש בכל תחום בחיים, אמן:-)
  • תודה מתוקה .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה