מה יהיה איתי??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תקשיבו אני מרגישה שאני הולכת להשתגע

(חח כולם בקטע של להתולנן פה היום:))

אני פשוט מרגישה בטטה, בלון נפוח, אני כבר לא יכולה יותר !!!!!! ממש רואים לי כבר בטן של הריון וגם קשה לי עם זה נפשית שהגוף שלי ככה אני רגילה להיות רזה וחטובה ותראו באיזה שלב של הריון אני מתייאשת ומרימה ידיים !!!!! אמא שלי אומרת לי כל הזמן - יש לך עד תשיעי לסחוב ואת כבר מתלוננת חח??? וגם בעלי. ..
13 תגובות
עמוד 1
  • someone?........................

• מאמי, אני בטוחה שתחזרי לעצמך!!!

זה בהחלט לא קל אבל שווה ומשתלם

• מאמי הכל יהיה בסדר!
    את תחזרי לעצמך.. כל מי שרוצה באמת באמת לחזור לעצמה חוזרת

• אגב יש לך פייסבוק?

• לא מאמי אין לי
  • שטויות זה לא רציני מאמי אני הייתי מקלללללל לפני ההריון שקלתי 49-50 גג על 1.60.. בהריון עליתי 30 קילו

• וואו עלית 30 קילו?.. אני שמעתי בנות שעלו 10
    טוב את הית ממש מקל לפני ההריון ...
  • אל תדאגי מאמי
    בשלב שלך עליתי הרבההה יותר
    אני מאמינה ומחזיקה אצבעות שתמשיכי ככה

• אני חודש אחרי הלידה ועדיין לא חזרתי למה שהייתי קודם, אבל אסור להיכנס לדכאון (מנחמת את עצמי) זה יעבור לאט לאט, העיקר שהעובר יצא בבריאות ובמזל... עזבי אותך שטויות עכשיו...
    אחרי הלידה חייבים להתאושש ולאט לאט לתת לגוף לחזור למימדיו מבלי ללחוץ עליו.
    וכן, כולנו שמנות ומרגישות מנופחות ורצות 100 פעם לשירותים...
    אם את מרגישה ככה, סימן שאת בהיריון
  • החלטתי בל"נ שאני פשוט לא אחשוב על זה כל הזמן ואעסיק את עצמי בזה
    אני פשוט אמשיך לי בסבבה את ההריון הזה שכ"כ חיכינו לו בלי לשקוע במחשבות האלו.........
  • מאמי זה שומן בריא, שחררי מעצמך לחץ- תהני מההריון, אחר כך הכל יורד!
    חוץ מזה יש הרבה גברים שחושבים שאישה בהריון היא הכי זורחת וסקסית שיש! תתנחמי אולי גם בעלך חושב ככה?

• חח הרגת אותייייי מצחוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה