קיבלתי תוצאות של בדיקות דם ושתן.... קצת מודאגת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יצא שיש לי רמה גבוהה מאוד של כדוריות דם לבנות ונמוכה מאוד של אדומות.
    ועוד איזה משהו שקשור לכדוריות דם לבנות נמוך מאוד, ובשתן רמה גבוהה של ליקוציטים...

מישהי מבינה בזה? כמה שקראתי - לא הצלחתי להבין למה זה ככה.
    אני בצפון, הרופא שלי מקבל מחר רק אחה"צ.
    לא יודעת האם לדאוג ממש או קצת....

9 תגובות
עמוד 1
  • שאלי בפורום הרפואי
    [/url
  • לגבי הליקוציטים בשתן
    יכול ליהיות שזה.......................לא תנחשי אף פעם ...............
    דלקת בדרכי השתן
  • בובה, לויקוציטים בשתן יכולים להעיד על דלקת בדרכי שתן או שאולי הלקיחה לא היתה נקיה.
    לויקוציטים בדם מעידים גם הם על דלקת לכן כדאי לעשות תרבית שתן ודם לראות אם יש צורך באנטיביוטיקה.
    כמות נמוכה של כדוריות דם אדומות יכולה להיות סממן לאנמיה. לכו אני ממליצה לגשת לרופא ולבדוק צורך באנטיביוטיקה או ברזל...
  • בננות, אלה תוצאות של תרבית שתן וספירת דם - בדיוק מה שהמלצתם לי לעשות....

• בתרבית מגדלים חיידקים לא כתבת מה יצא לך שם. כתבת המצאות תאי דם לבנים שזה לא תרבית
    זה סתם במיקרוסקופ בדקו או משהו כזה
    התשובה בתרבית זה יכול ליהיות מספר המציין כמות מושבות ויכול ליהיות רשום שאין גדילה.
    ולהצמיח מושבות חיידקים זה שלוש ימים לוקח. אז כנראה שזה עדין בעבודה או שלא שמת לב לזה
    באנגלית זה culture נראה לי
  • אם היה משהו לא בסדר אז הרופא היה מתקשר אלייך
    אם היית רואה את הבדיקות שתן שלי בהריון היית נבהלת
    תמתיני למחר אני בטוחה שהכל בסדר

• מיצי - יכול להיות שאת צודקת וזו רק הבדיקה הראשונית ולא התרבית.
    S.T - עשיתי את הבדיקה על הבוקר, התוצאות הגיעו לפני שעתיים למייל שלי... לא נראה לי שהרופא ראה.
    לא משנה, המון תודה על המענה ונסיון לעזור ושיהיה לכן לילה טוב
  • אם בעוד שלוש ימים תראי אפילו שאין גדילה של חיידקים
    והתרבית בסדר אז אפשר להגיד שכדוריות דם לבנות חסרות משמעות בשבילך
    יש להן משמעות אבל היא לא חשובה

לילה טוב
  • [l
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה