שונאתתתתתתת את המילה ויראלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבל ממש שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

מי מי מי המציא אותה שיבוא אני אתן לו סיבה אמיתית להמציא לה את המילה הזאת
    גררררררררררררררררררררררררררר

מאתמול בבוקר נועם עם חום 38.5 אבל בגלל שהיום אני חייבת להיות היום בבוקר בעבודה ואחהצ אני לומדת אז מיהרתי לקחת אותה אתמול אחהצ לרופא.
    מה שכן שומעים בגרון שלה צרידות והיא משתעלת והיא עוד שניה תולשת לעצמה את האזניים מהמקום - אבל הרופא אומר שאולי קצת אודם בגרון "ויראלי"
    יא חתיכת קצב ב2 שקל מה ויראלי איך ויראלי תמצא מה ישששששששששששש

אז לא עובר 5 שעות מהרגע שמקבלת נורופן והחום עולה שוב
    ועכשיו קמה לי באמצע הלילה עם 39.6 - מזעזע ומפחיד - אני שוכבת לידה במיטה והלב שלי נשבר לראות אותה ככה

18 תגובות
עמוד 1
  • אויישששששש

• ען ככה זה הרופאים שלא מוצאים.משהו אומרים ויראלי. סתומים .... !!! החלמה מהירה תרגישו טוב

• מאמי, עם כמה שזה מעצבן לפעמים זאת התשובה היחידה......

אבל אם את חושבת שיש משהו מעבר להתעקש ולגשת שוב לרופא!!!

החלמה מהירה
  • החלמה מהירה לנסיכה !!!
    המילה ויראלי מוכר ביותר, במקרים כאלה הייתי שולחת את דניאל, מרים שם טיפה את הקול
    נו בעצם סיפרתי לך מה הוא היה עושה לרופאים בקופה עד שהיינו מקבלים מה שרצינו.

• החלמה מהירה למועם הבובה

• 39.5 זה כבר לא ויראלי

• אני לא מבינה - הוא לא בדק לה את האוזניים??

• בחדר לא היה לו מכשיר של האזניים הלכנו לחדר אחר אפילו לא טרח להדליק את האור הציץ הצצה קלילה בכל אוזן
    ואמרתי לו שלא יכול להיות שיסתכל טוב כי הילדה עוד שניה תולשת לעצמה את האוזן והוא אמר שאין כלום ורק אודם בגרון.
    בכל אופן שומעים על הקול שלה על הבכי שלה שגם יש משהו בגרון. עוד מעט נתי ואמא שלי יקחו אותה עוד פעם לרופאה שלנו הרגילה הנורמלית הטובה

• מכה הרופאים האלה, כל פעם שהם לא יודעים במה מדובר - זה ויראלי.
    שנועם תרגיש טוב במהרה!!!
  • המילה ויראלי היא המילה הכי מעצבנת בעולם!!!!!!
    אבל מצד שני זה עדיף מאשר לתת אנטיביוטיקה כל הזמן.
    אני פעם הייתי מתעצבנת על הרופא ילדים שלי שהיה אומר ויראלי כשהיה לחיים 40 מעלות חום.
    ביום הרביעי כבר השתגעתי ואמרתי לו שבטוח הילד צריך אנטיביוטיקה והוא אמר לי ככה: אני מבין את הקושי שלך גברת, אבל אני עדיין מתעקש שזה ויראלי.
    למחרת הילד קם כמו חדש בלי כלום.
    מאז אני סומכת על מה שהרופא הזה אומר לי בעינים עצומות.......

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • תרגישו טוב בובה
  • ב"ה

דבר ראשון והכי חשוב רפואה שלמה לבובה הקטנה!

דבר שני גם אני שונאתתתתתתתתתתתתתת את המילה הזאת , נראה לי שהכי קל לרופאים לתרץ במילה הזו......................
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• עכשיו אמא שלי יצאה מהרופאה
    והיא גם טוענת שזה רק אודם בגרון
    אוף אני פשוט לא מצליחה לקבל את זה - למה היא ככה מושכת באוזן? איך יכול להיות????

אמרתי לה בטלפון בשביל השקט הנפשי שלי נעשה משטח - אז התשובה היתה אין מה לעשות משטח אין חיידקים בגיל כזה

• אף-אוזן-גרון כולם מקושרים, לפעמים גם אני מרגישה שכשיש לי צרידות מסוימת בגרון גם האוזניים מגרדות...
    אולי באמת מדובר במצב כזה... מצד שני החום גבוה יחסית למשהו ויראלי...
    תרגישו טוב!
  • מאמי תרגישו טוב

• ב"ה

בקשר לאוזנים הכל מערכת אחת לא? גרון - אוזניים יכול להיות מאוד שהיא בולעת רוק ואז כואב לה באוזן ( גם אני כשאני חולה זה קורה לי הרבה ) והרופאים לא רואים כלום .

אז אולי גם אצל הבובה הזאת כך ????
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• משיכת אוזניים זה מראה על הוצאת שיניים
    רפואה שלמה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה