היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביומיים האחרונים אחרי שאנחנו עושים אמבטיה לנטעה (בליטף) ומכניסים אותה לחדר היא מתחילה לצרוח בצורה מםחידה. בכי עם דמעות מפה ועד להודעה חדשה, בקושי ניתן להלביש אותה ורק האוכל מרגיע.
אנחנו לא עושים שום דבר שונה ממה שעשינו ואני ממש לא מבינה מה קורה. אין לה חום, רגליים, ידיים ושאר הגוף בסדר (שלשום כל כך נבהלנו שהיא לא מפסיקה לבכות שהבאנו את חמותי היא רופאת ילדים שתסתכל עליה גי פחדנו שמשהו לא בסדר). כשחמותי הגיעה היא בקושי הצליחה להלביש אותה גם ואמרה שמייד ניתן אוכל וכך עשינו. היא בדקה אותה ואמרה שהכל בסדר.
אנחנו עושים אמבטיה פחות או יותר באותן שעות בסביבות שמונה וחצי ואז ישר אוכל ולישון. גם התהליך הכנה לאמבטיה ואחרי לא השתנה. אני מפשיטה אותה ומשחקת איתה ובעלי בנתיים מכין אמבטיה. אחרי זה הוא לוקח את נועה במדבת לחדר ומנגב ואני בנתיים מכינה בגדים ורחרי זה מלבישה.
אין לי מושג למה היא כל כך בוכה וזה מפחיד אותי.
אולי למישהי קרה או סתם תדע לייעץ מניסיונה מה זה יכול להיות?
8 תגובות
עמוד 1
אולי היא מקשרת את הכניסה לחדר לשינה. יש תינוקות שפוחדים מהירדמות כי זה מסמל סוג של סיום,במקרה שלנו סוף יום. והם מפחדים מאי ודאות. תמשיכו כמו שאתם עושים, ואל תשנו את השגרה. תנסי לדבר אליה בקול מרגיע, לנסות ליצור אווירה רגועה חוץ מזה לא יודעת מה לייעץ לך. אני מקווה שזו תקופה שתעבור במהרה
אולי היא פשוט אוהבת אמבטיות ולא רוצה לצאת משם
אולי תקדימי את האמבטיה בחצי שעה? יש מצב שהיא רעבה ואין לה סבלנות לחכות לאוכל, עובדה שזה מה שמרגיע אותה
אוולין הייתה עושה את זה כל הזמן..עד היום לפעמים היא עושה את זה.. היא מקשרת את סיום האמבטיה לאוכל ולכן דורשת אותו ומיד. להלביש אותה גם היה בלתי אפשרי..לפעמים הייתי זקוקה לעוד זוג ידיים. עם האוכל זה תמיד ההי נרגע.
או שהיא עייפה / רעבה, או שפשוט ממש כייף לה באמבטיה ולא בא לה לצאת...
וואי אין לי מושג - יכול להיות שהיא באמת רעבה ואין לה סבלנות יכול להיות שהיא עייפה אחרי האמבטיה
כן גם לנו היה את זה....זה כזה דבר קיים אצל רוב הילדים, זה בסדר גמור. לא כיף לצאת מהאמבטיה ולהתלבש ולהכניס ידיים ורגלים לכל מיני חורים. תלבישו הכי מהר שאפשר. (אחרי שתבינו שזה שטויות, אתם אפילו תעשו את זה בלי הרבה קוצי מוצי שרק מאריך את זמן ההלבשה השנואה) שיגיע מהר האוכל. את יכולה לנסות להקדים בחצי שעה כמו שאנג'ל אמרה לדבר ברוגע וכל זה וזה וזה.. פעם אולגה של בן נראה לי העלתה את אותה שאלה, ואמרה שהיא עושה את כ-ל הדברים האלה והוא עדיין צורח בהלבשה אחרי מקלחת. הקיצר, זה בסדר, אל תתרגשי, זה יעבור.