מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך עושים דיאטה? לא הולך לי מכיון שאני לא יודעת לבשל כלוווווווווווווווום

13 תגובות
עמוד 1
  • ניסית אולי להתייעץ עם תזונאית?

אני לא מאמינה גדולה בדיאטות.. חושבת שכהי נכון לאמץ אורח חיים בריא לאחר התייעצות עם בעל מקצוע והתאמה של תכנית ספורט שתתאים לך!

• מסכימה עם כתומית.

• מאמי... יש אתר של חלי ממן שמראה לך כמה את יכולה לאכול ומתי...

את בוחרת מה בא לך לאכול היום.. נגיד בוקר ביינים צהריים ביניים ערב ביניים ולילה.

וכמובן 12 כוסות מים או 1.5-2 ליטר מים ביום.

היא מעולה ואין דברים כאלה...
    בנוסף מותר לך להתפנק פעם אחת בשבוע באוכל שאת אוהבת.

ככה את מרגישה שאת לא בדיאטה ממש.
    [/url
  • בכל ארוחה שאת אוכלת תוסיפי סלט, הרבה סלט ופחות אורז, תפו"א, בשר.
    כאילו להכניס יותר ירקות טריים ומבושלים.לא משנה מה את אוכלת.
    ביס מהאוכל-2 ביסים מהסלט.
    הייתי מכינה לעצמי סלט מעגבניה מלפפון קצת בצל ירוק והכל מעורבב בכף שמן זית וכף טחינה.כמובן עם תבלון מלח פלפל.
    זה ממלא אותך לאורך זמן כי יש הרבה סיבים תזונתיים בירקות, חוץ מזה שזה ממלא כי את אוכלת במקום עוד כף אורז-כף סלט.
    ולשים םחות בצלחת...
    אני כמה שאני שמה לעצמי-אני אוכל. לא יודעת להשאיר צלחת עם אוכל..חייבת לסיים..אז פשוט לשים פחות.מקסימום נשארת רעבה תקחי עוד קצת.. בסוף ימאס לקום למילוי :)

דברו איתי בפייסבוק

• לא אוכל לעזור לך בדיאטה.. אבל אם תץגידי לי מה בא לך לבשל, אני אוכל לעזור לך במתכון...
    אבל כדאי קודם שתלכי לדיאטנית שתייעץ לך על מה כדאי לאכול בדיאטה.
    אני ממש חושבת שאת פצצה- אבל מי מקשיב לי! תעשי מה שאת מרגישה מאמי

• לא צריך לדעת לבשל יותר מידי... פשוט לשנות את המחשבה...

ירדתי 14 ק"ג ב3 וחצי חודשים בעזרת גבינות, הורדתי גלוטן וסוכר מהתפריט ובצהריים הייתי מכניסה חזה עוף (מתובל) לתנור 15 דקות וזה מוכן אפשר לאכול את זה בסלט או עם אורז....

שיהיה בהצלחה
  • תודה בנות! אסתריקה ואייי איזה חלום 14 קילו! זה מה שאני רוצה להוריד 15 קילו חלווווווווווווווווווווווווווווווווווווווום

• אסתריקה, נראה לי אחרי הלידות ב"ה את עושה לנו הדרכה איך להוריד את המשקל
  • אסתריקה תני את סדר הארוחות שלך בבקשה

• אני גם לא יוכל ליעץ לך בענייני דיאטה
    אבל במידה ותרצח מתכון כלשהו אז בכיף

שיהיה בהצלחה

• ב"ה

מאמי שלי!!!

שמעת את האמרה : "אין ייאוש בעולם כלל...." אז ככה תאמיני שתצליחי כי דבר ראשון זה בא מהראש! מי שבא אם אין מצב שאני אצליח באמת אין מצב שיצליח.

וגם אני לא מאמינה בדיאטות אלא בהרגלי אכילה נכונים אומנם זה לא אומר שצריך לטרוף אבל זה גם לא אומר שצריך לסתום את הפה....

תתייעצי עם תזונאית שתתאים לך תפריט שיהיה טוב לך ומשביע.................
    וכל מה שיש לי לאחל לך זה המון ב"הצלחה.....

אני מתה ללדת כבר כדי להתחיל גם,בהריון הזה עליתי המוןןןןןןןןן............................
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• אסתר,
    כל הכבוד אחות - את באמת נראית פיצוץ - גם בהריון

• אני גם ממליצה על הדיאטה של חלי ממן. ככה רזיתי אחרי ההריון הקודם. בלי ספורט לקח לי 4 חודשים , אם הייתי משלבת ספורט אז היה הולך יותר מהר אני בטוחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה