מיואשת כבר!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו ילד בן שנתיים וחצי בבית ,ועכשיו אנחנו רוצים להביא לו עוד אח\ות,ואנחנו מנסים כבר 4 חודשיים ועדיין לא מצליח לנו החודש הזה עבדנו נורא קשה וגם בביוץ לפי מה שרשום בהאתר עשיינו גם באותו היום ,ואתמול עשיתי בדיקה ויצא שלילי,אני כבר לא מבינה אני כבר לא יודעת מה לעשות,האם אני עושה משהו לא נכון?או האם הביוץ איחר ולא ידעתי ,אני כבר מתחילה להתייאש ברור שאני מאוד מאמינה בה' אבל הצפייה הזאת שאני כלכך רוצה ושזה עוד לא מגיע זה משגע אותי אין לי סבלנות:( ,אנא בנות בבקשה עזרו לי מה באמת יכולה להיות ה סיבה שזה לא מצליח.?
    שהיה לכם המשך יום טוב ונעים ושנישמע בשורות טובות במהרה אמןן!!!!!

שרית
14 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אל תתייאשי !!!! שנית אכן יכול להיות שהביוץ שלך מאוחר איך את מאתרת אותו ? חום השחר מקלונים ???
    גם אם הביוץ לא מאוחר לפעמים לוקח קצת זמן ...
    אם את צריכה הכוונה כיצד לזהות ביוץ אז ני אשמח לתת לך !
    לא להתייאש !!!
  • היי שרית!!!
    קודם כל את תייתיאשי את חייבת להירגע.... הלחץ והמעקב מלחיץ אותך עוד יותר...
    את צריכה להיות מאושרת שיש לך נסיך בבית ושברגע שאלוקים יירצה הוא ייתן לך את המתנה השנייה בחיים.. העיקר זה לא להילחץ ולהיות אם הרבה מאוד סבלנות אני יודעת שזה קשה...
    עצה: תהיו רגעוים תהנו ... ותשכחי מזה ותיראי שזה ייגיע
    מאחלת לך בהצלחה ומחזיקה

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • היי ותודה על התגובה,ולגבי הביוץ בדקתי באתר לפי המחזור האחרון שהוא היה ב 6-4 והביוץ יצא ב 20-4 ככה היה כתוב לי באתר והשתמשתי גם במקלון ביוץ וכל יום זה הראה לי חיובי אז ככה שלא ידעתי באמת מתי בדיוק הביוץ למרות שעשינו כימעט כל השבוע בימים הפוריים ,ולגבי ההפרשות של הביוץ יש לי אותם כימעט כל השבוע צהובות כזה כמו קוט'ג סליחה על התיאורים ויש לי גם כאבי בטן כאלה כאילו אני צריכה לקבל ולא מקבלת עם אני לא טועה המחזור הבא שלי צריך להגיע עוד יומיים אני בדר ך כלל מקבלת כל 28 יום,יכול להיות שהמחשבון ביוץ באתר הוא לא טוב והוא רק משער מתי?
    ואני ישמח עם תוכלי לעזור לי לגבי ההפרשות של הביוץ

שרית
  • היי אלונה נכון את צודקת אני מודה כל יום על הבן המקסים שיש לי פשוט אני כלכך רוצה להעניק לו עוד אחד שלא היה לבד ונכון יכול להיות גם שאני יותר מיידי לחוצה את צודקת אני צריכה להרגיע אבל אני לא יודעת איך קשהה לי לא לחשוב על זה ,וגם למזלי המבאאס אני עובדת מישמרות שבוע בוקר שבוע ערב אז ככה שלא יוצא לי לתכנן את זה כמו שצריך וגם זה עוד סיבה ללחץ,אבל אני באמת ינסה להעסיק את עצמי ולא לחשוב על זה מקווה שאני יצליח בע"ה.
    שהיה לך המשך יום טוב ותודה על העידוד!!!

שרית
  • קודם כל, לא עשית שום דבר רע, לא תמיד קיום יחסים בזמן הנכון נגמר בהריון, אחרת כולם היו נכנסות להריון על החודש הראשון.
    מניסיון אישי, שתי ההריונות הראשונים הגיעו די מהר, הבכורה תוך שלושה חודשים, אם יונתן הפסקתי גלולות וישר נכנסתי להריון בלי לקבל אפילו מחזור ובפעם האחרונה לקח לנו שמונה חודשים שזה היה כמו נצח, כבר חשבתי שמשהו לא בסדר, ובסוף זה קרה.

ואל תתעסקי במחשבונים, הוא לא מכיר את הגוף שלך, זה הכל ממוצעים, לפעמים הביוץ מתעכב או מקדים. הדרך הכי טובה זה האם המחזור שלך סדיר או לא, אם הוא סדיר אין בעיה, אם המחזור לא סדיר, אז תעשי כמוני, אחרי שהייתי הולכת למקווה (דתיים), היינו חוגגים עד המחזור הבא בלי להתייחס לזמן, תאריכים או ביוצים, הכל בשביל הכייף!!!

רותי
  • ב"ה

מותק!!! אין סיבה מיוחדת לכך, הכל מלמעלה כשהקב"ה ירצה לתת הוא ייתן ,,

אני לדוגמה בפעם הראשונה נקלטתי אחרי 10 חודשים למרות שממש ניסינו ( ואף פעם לא לקחתי גלולות ) אחרי שהגדול נולד לקחתי גלולות במשך סה"כ חצי שנה ואז נקלטתי שוב רק אחרי שנה בערך וגם אז הייתה לי הפלה ואחרי ההפלה ב"ה נקלטתי אחרי 5 חודשים בערך ואוטוטו אני אמורה ללדת כבר,, אין כאן כללים ברורים! ולעומת זאת חברה טובה שלי נקלטה שבועיים אחרי החתונה היא קיבלה היתר להשתמש בגלולות לשנה בלבד, כבר בחודש הראשון שהיא הפסיקה היא נקלטה שוב!

תאמיני,תתפללי,תעשי את ההשתדלות וה' יעניק לכם פרי בטן בקרוב !!! אמן!
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• היי מותק, קודם כל שיהיה בהצלחה!!!

סביר להניח שהשתמשתם באמצעי מניעה עד לפני 4 חודשים
    האם לקחת גלולות? אם כן, קחי בחשבון שלוקח לגוף כחצי שנה עד שהוא מסתדר וחוזר לעצמו

(אני לקחתי, והגוף שלי קלט הריון רק אחרי שנה)

4 חודשים זה לא הרבה זמן, אני בטוחה שלבסוף תצליחו!

• שרית היקרה לא לתאייש להמשיך לנסות ,וקודם כל כל עוד שלא קיבלת לא מספידים ,תחכי עוד קצת ,ואל תסתכלי במחשבוני ביוץ כל אחת ו גוף שלה ואתם מנסים רק 4 חודשים אז לא ליהות בלחץ ,הוא לא מוסיף.בהצלחה ובשורות טובות .ולא תמיד לוקח חצי שנה לגוף להתנקות ,אני נכנסתי להריון 4 לאחר שהפסקתי עם גלולות ,אז גם בעניין הזה מאד אידיבידואלי.
  • שלום למיואשת :).
    אולי פשוט ביצעת את הבדיקה מוקדם מידי?
    לפי מה שאת אומרת את אמורה לקבל או שלא רק עוד יומיים אז יכול להיות שהביוץ התאחר ביום, שרמת הבטא נמוכה וכו'.
    אל תספידי עדיין.
    בהצלחה
  • היי שרית , אני ממש ממש מבינה אותך אני באותו ה-מצב שלך! לי אין ילדים בבית , עברתי הפלה מלאכותית בשבוע 19 להריון , שהיה לפני 5 חודשים .. אני גם מנסה לפחות 3 חודשים אחרונים להכנס להריון ולא הולך לי ובהריון הראשון בפעם ה שניה כבר נקלטתי . זה מאוד מדאיג את צודקת אי אפשר שלא לחשוב ולצפות לזה.. אני גם כל הזמן במחשבוני ביוץ האלה ואני חושבת שזה לא מוסיף.. אצלי אולי זה כי אני הולכת למקוה אחרי 12 יום! למרות שלא ניראה לי שאני מפספסת את הביוץ.. מעבר לכך המלצה שלי וזה מה שאני הולכת לעשות לחכות עוד חודשיים ככה ואם לא ילך לפנות לרופאה לבדיקות כלליות..

בשורות טובות ובהצלחה לכולם בע"ה!!!!!

ענבל
  • שרית איך את ????
    מקווה שהתחזקת לקראת הניסיון הבא ...!!!
  • היי בנות ערב טוב עדיין לא קיבלתי מחכה לקבל כי כבר בבדיקת הריון זה היה שלילי,המחזור האחרון היה ב 6-4 ולפי החישובים שלי המחזור הבא היה אמור להגיע3-5אבל עדיין לא הגיע ,אני בדרך כלל מקבלת כל 28 יום ,יכול להיות שלא עשיתי חישוב נכון?כלכך מפחדת להתאכזב!!!??

שרית
  • היי בנות ערב טוב עדיין לא קיבלתי מחכה לקבל כי כבר בבדיקת הריון זה היה שלילי,המחזור האחרון היה ב 6-4 ולפי החישובים שלי המחזור הבא היה אמור להגיע3-5אבל עדיין לא הגיע ,אני בדרך כלל מקבלת כל 28 יום ,יכול להיות שלא עשיתי חישוב נכון?כלכך מפחדת להתאכזב!!!??

שרית
  • תקשיבי תתגברי על הפחד ולכי לעשות בדיקת דם אם יש איחור לא אופייני אין לך מה להפסיד !!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה