סקר: קורס הכנה ללידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי נרשמה והלכה?

מי ויתרה על זה?
    [/url
12 תגובות
עמוד 1
  • ויתרתי, נראה לי מיותר

• ויתרתי כי עד שנזכרתי להרשם התחילו הקורסים והבאים אחריו התחילו ממש צמוד לתאריך המשוער שלי אז לא היה טעם

• עשיתי קורס של יום אחד באסף הרופא

לא יכולה להגיש שחידשו לי משהו מטורף (הפורום הזה הוא קורס ההכנה הכי טוב
  • עשינו בתל השומר- 5 מפגשים

היה מעולה!! במיוחד לבעלול
  • ב"ה

אני עשיתי בהריון הראשון אבל לא ממש היה מעניין כי שכשמגיעים לרגע האמת לא ממש חושבים על זה
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• בגלל שזה הריון ראשון נרשמתי, מתחילה היום יחד עם הבעלול
  • בהיריון הראשדון עשיתי, היה נחמד,
    מכניס את בעל לעיניינים
  • אני עשיתי דרך טיפת חלב ואני מאוד מאוד ממליצה

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • זהו, מראה לי שזה יותר לבעלולים מאשר לנו
  • אני רוצה לציין שדווקא אני למדתי הרבה בקורס
    היו לנו שיעורים שלא שילבו רק את שלבי הלידה אלא גם נתנו לנו תרגילים לעשות שמאוד הקלו עלי (על כדור פיזו, על מזרון וכו) והבעלול ידע איך לעשות לי מסאז שמותר לעשות במקומות שכואבים בגב .
    היה לי שיעור הנקה, היה שיעור טיפול בתינוק שגם בו למדתי הרבה, הייתה סדנת החייאת תינוקות והייתה גם סדנת זוגיות והורות שלדעתי הייתה מאוד חשובה.
    פרט לזה היו כל שלבי הלידה וכוליי שנכון הם מכינים גם את הבעל לכל מה שהוא הולך לעבור.
    אני חושבת שהסדנא לא נועדה רק להכין אותנו ללידה עצמה אלא לכל התהליך הפסיכולוגי, נפשי ופיזי שאנחנו הולכות לעבור לא רק בזמן הלידה אלא גם לאחריה.
    אני יכולה להגיד שלמדתי הרבה מאוד דברים שלא ידעתי
    דרך אגב הקורס כלל 8 מפגשים

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • אני ויתרתי.

כל הידע שהרגשתי שחסר לי בדקתי באינטרנט. גם הבעל בדק דברים, היה לו מעניין כמובן גם.
  • מומלץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה