גירודים- דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, זוכרות שסיפרתי לכן שי לי גירודים וכתמים אדומים אל הגב ומקלף העור?
    הרופאים האלה פשוט שיגעו אותי..למה שלא יגידו כבר מה יש לי באמת?

הרופאת נשים שלחה אותי לבדיקת דם תפקודי כבד ויצא שם איזה משהו קצת פחות מהנורמה ורופא בפורום פה באתר רשם לי שזה תקין ולא נורא. הלכתי גם לרופא עור, כי הרופאת נשים הפנתה אותי אליו.
    הוא אמר לי שאו שזה קשור להורמונים של הריון ואחרי שאני אלד הכל יעבור או שזה אלרגיה, נתן לי לעשות בדיקת דם לאלרגיה והיום עשיתי ורק בעוד שבוע התוצאה.
    חוץ מזה נתן לי 2 משחות האחת ליומיים וכפי שהבנתי מהרוקח זה סטרואידים, אמר למרוח ביום פעם אחת. כשמרחתי אותה הסתובב לי הראש ישר וממש לא הרגשתי טוב והחלטתי שיום למחרת אני לא מורחת. עכשיו, התרופה השניה הוא אמר למרוח לפני השינה שכבה דקה ואם תוך שבוע לא יעבור לי אז לבוא אליו. אבל הרוקח אמר שאני צריכה להתקלח אחרי שזה מתייבש והרופא לא אמר את זה ואני לא יודעת מה לעשות? מה שהרוקח אמר או הרופא עור? אני גם מפחדת למרוח את זה אחרי מה שקרה לי עם המשחה הקודמת. אז אולי מישהי מכירה את ה " תרחיץ קלמין" ? אני יכולה למרוח? או שעדיף כבר ללכת לרופאת נשים ולספר לה הכל ולשאול אותה ?

יצא ארוך
5 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה
  • תרחיץ קלמין זה מה שהיינו מורחים בתור ילדים כשהיו לנו עקיצות או אבעבועות רוח, אבל אני חושבת שזה רק להרגעה ואני לא יודעת אם זה ממש מרפא, נראה לי שאמא שלי היתה מורחת לנו כדי שלא נגרד ואז תהיה לנו צלקת.
    אבל נראה לי שאת צריכה ללכת לרופא הנשים.
    אני נורא מפחדת לקחת תרופות משחות בהריון אפילו כאלה שאין איתן שום בעיה לקחת בהריון.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • האמת שלי בשבועות האחרונים של ההריון ואחרי הלידה הייתה פריחה בסגנון הזה אבל על כל הגוף
    וקיבלתי גם סטרואידים. זה עזר לי.. שמתי גם תרחיץ קלמין.. לי התרחיץ לא עזר..
    הייתי ממליצה לך לקנות את הסבון בלנאום ולהשתמש בו למקלחות זה קצת מקל..
    אני לא מבינה למה נתנו לך סטרואידים עכשיו ולא אחרי הלידה ממש ממש מוזר לי כי לי נתנו רק אחרי הלידה
    עבר לי שבועיים או שלושה אחרי..
    ההמלצות שלי אלייך זה באמת הבלנאום במקלחת ולא לשטוף אותו אחרי כי זה שמן וזה קצת מקל, תעשי הרבה מקלחות קרירות ותשאלי את הרופא אם את יכולה להשתמש באנטי היסטמינים בסגנון "אריוס" כי זה באמתתתת עוזר בטירוף!
    מקווה שתרגישי טוב

• תודה
  • בלנאום פורטה יש את זה גם לתינוקות וגם למבוגרים
    תקני את השמן של המבוגרים
    הוא קצת יקר אבל שווה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה