הילד שלי בן 4 חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אמורה להתחיל איתו טעימות. לא יודעת כ"כ איך להתחיל..אתמול נתתי לו ברוקולי מרוסק והוא בקושי הבין מה הוא צריך לעשות עם זה ,בסוף דחפתי לו את זה עם המוצץ..אבל השאלה שלי איך צריך לרסק לו את הירקות? אני ארסק בבלנדר בשביל כפית אחת?הרי בתור התחלה לא נותנים יותר מ-2 כפיות..או שאפשר לרסק עם מזלג? ועוד שאלה כמה ארוחות מטרנה ילד בגיל הזה במשקל 6.410 אמור לאכול וכמה ס"ס כל ארוחה?
3 תגובות
עמוד 1
  • בהתחלה טעימות זה ממש בקצה האצבע.תני לו להתרגל לטעם ולמרקם החדש...
    דווקא עדיף לדעתי להתחיל מירקות כתומים.יש להם מתיקות טבעית והם עשירים בויטמינים.
  • התחלת עם משהו מגעיל
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • מתחילים עם ירקות, כמו שאמרו כבר עדיף הכתומים כי הם יותר מתוקים. ובהתחלה זה רק על קצה האצבע עד שהוא לומד מה לעשות עם זה.

עדיף למעוך עם בלנדר כי אז המרקם יותר חלק (אפשר לרסק כמה כפיות ביחד למס' ימים)

כמה ארוחות יש לו ביום של מטרנה?
    אם יש לו 8 ארוחות ביום הוא אמור לאכול בערך 120 בארוחה.
    אבל אם יש לו רק 6 ארוחות הוא אמור לאכול בסביבות ה160 בארוחה.
    לפי המשקל הוא אמור לאכול בערך 961 cc ביום, אז תחלקי למס' ארוחות ותדעי.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה