ועכשיו בא לי לקטר על בעלי :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האיש המדהים הזה בכל המובנים לפעמים מדהים אותי גם לרעה...
    למשל, אני מבקשת ממנו משהו שיביא לי. אז עד שהוא לא:
    יסיים את מה שהתחיל
    יסגור את מה שהיה פתוח
    יחזיר למקום את מה שהיה לו בידיים או פשוט לא במקום שלו
    יניח את הדברים כפי שהם נראים לו
    ועוד הרבה פעולות מיותרות נוספות שאני בטוחה שהיה יכול לעשות עוד חצי דקה ולא היה קורה כלום - הוא לא יביא לי את מה שביקשתי!!!!!
    זה פשוט קטע הזוי בעיניי
7 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אל תנסי להבין גברים כי לא תצליחי
    אני מאמינה שלכולנו יש את השריטה שלנו

למשל בעלי הכי מקסים שיש אבל הוא כזה בלאגניסת שזה מטריף לי את הצורה אבל למדתי לחיות עם זה

• מה לעשות כל בעל והסריטה שלו
    ותתנחמי כי זו למשל, סריטה קלה :)

האמת שגם לבעלי יש את הקטע הזה, התינוק צורחחחחחחח לפנות בוקר
    והוא עכשיו שעה מהנדס את הקופסא של המטרנה
    הולך לשטוף את הבקבוק כאילו הוא מכונית
    רוצה ללכת למטבח להביא מים
    ואני צכה לנסות להסביר למוח הרדום שלו, שיש בקבוק מוכן עם מים כבר לידו על המדף, והמטרנה כבר מחולקת למנות וכשהתינוק צורח, שקודם ירים אותו או ייתן לו מוצץ!!!!

יש להם לפעמים בעיה בהתאפסות. או איך שלא תקראו לזה במילים אחרות

אבל העיקר שבסך הכל הם נשמות טובות
    כולנו הילדים של אבא בשמים
  • בהחלט מעצבן
    אבל אם נהיה אנשים חיוביים, נגיד- איזה יופי הוא מסדר אחריו ולא משאיר בלאגן
  • האאאא
    מוכר לי מאוד
  • גברים אחותי אל תנסי להבין...
  • חחחחחחחחחחחחחח

בעלי כזה גם... כל דבר שהוא מתחיל... הוא חייב לסיים קודם ואז הוא יכול להתחיל משהו חדש.

למה?! למה?! זה מחרפן!! למה?!?!?!?!?!

ובכלל אם יש משהו שיכול לחרפן אותי אצלו זה הצד של הארון שלו... מבולגן!!! ואני מסדרת ושוב מבלגן ואני מסדרת ושוב!! למה למהההההההה?!?!
    רחמים עליי....!!!
    [/url
  • צודקות, הנה - קיטרתי, נרגעתי, ועכשיו מוכנה להודות שצריך להשתדל להיות חיוביים - לפחות הוא מסודר (יותר מדי לטעמי אבל)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה