היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הכאבי רגליים לא פוסקים מאתמול..ויש לי לחצים כאילו לקקי ( סליחה על התיאור) אבל אין כאבים בבטן ויש תנועות עובר כרגיל ----------------------------------------- עידכון מצב- יש לי כאבי גב מטורפים! אני ממש בוכה מכאב אותו כאב כמו שהיה לי בהריון של תהילה, כנראה העובר לוחץ על עצב או משהו, זה מרגיש כאילו נעצו בי סכין מתחת לשד הימני והוא יוצא מהגב בשכמה, כאבי תופת!!! בשוודיה לא ממש טיפלו בזה, השאלה אם פה בארץ יהיה מה לעשות עם זה! מה שבטוח זה רק יחמיר עד סוף ההריון.. כואב בישיבה, כואב בשכיבה, כואב בכל מצב!
16 תגובות
עמוד 1
חד משמעית כן תעדכני
אם את מרגישה לחצים תלכי למיון..מקסימום פנית סתם אבל העיקר שתהיי שקטה.
אם יש לך הרגשה לקיי וזה לא קקי - חד משמעית לפנות למיון!
הרופא שלך לא מקבל ? תנסי ליצור קשר עם הקופה ולשאול מה לעשות (אולי את האחיות) הם יכולים לתת הפנייה דרך הפקס/מחשב אם תיגשי למיון נראה לי יחייבו אותך (כי בשעות האלה יש מוקד/קופה) תרגישי טוב
אני שונאת להיתקע שם שעות! אז החלטתי לעשות מיקלחת חמה בישיבה על כסא
מה קורה? כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
תתקשרי למוקד אחיות ותברי איתם
מקווה שזה יעבור לך ואם לא אז ללכת לבדוק
איפי חתימה יפה! הגב כואב והרגליים אבל לא ברמה של מיון
תרגישי טוב! אגב, מקלחת חמה מזרזת לידה... תזהרי עם זה...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
דווקא הרגיעה לי את הכאבים.. עכשיו הגב כואב יותר מהרגלים אפילו