היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
2 מהילדים גדלו בלי מוצץ רק עם מוצץ טבעי ניסיתי הכול וזה לא הלך... לא קל אבל בהחלט אפשרי,תזרמי איתו..ומה שמנחם לפחות זה שלא יהיה להם "שיני חמור"...
גם הקטנה שלי לא היתה מוכנה מוצץ מאז ומעולם, רק הציצי של אמא שלה. [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אצלי דבירי גדל בלי מוצץ סיוטטטטטטטטטטטטט אין כל כך מה לעשות
ניסית סרבן מוצצים? אצל אחותי זה עבד יופי
אני
זה מבאס...
אצלי זה היה מוזר כי רק לפני חודשיים, מאז שהתחיל להוציא שיניים, הוא לא רצה יותר... מאז שנולד הוא דווקא לקח בכיף
החיים קצת יותר "קשים" בלי, אבל מתרגלים... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני
חחח אם לא היה מוצץ הייתי תולשת שערות מהראש
סורי...אני חייבת להזכיר לך ששאלתי את השאלה הזאת כאשר מיכל הייתה בגיל הזה והתשובה שלך הייתה... שלי מחזיק בפה....
עברתי כל מיני מוצצים וכמעט התייאשתי......
עד אשר ניסיתי את המוצץ ג'יפה גומי עגול...
היא התחילה לקחת בגיל 4 חודשים... והיום...לא יכולה בלעדיו !
אלירן מצץאצבע מגיל 7 חודשים עד גיל 4
עירית! אני כל הזמן נזכרת כמה זה היה נשמע מצחיק כששאלת! הוא באמת היה אז לוקח אבל ברגע שהתחלתי להניק והפסקתי לבמרי עם התוספות הוא לא מסכים! כנראה שאין ברירה אלא לנסות את הגומי
אני שניים לא היה נורא בכלל מיכל גמלה את עצמה בגיל 4 חודשים בערך. לא התעקשתי איתה. לא הרגשתי בחסרונו של המוצץ. איתן מגיל 0 רק מצץ אצבע איתו ניסיתי להתעקש, להחליף לו את האצבע במוצץ. ניסיתי את כל מה שיש בשוק. כולל הגומי והמוצץ לסרבנים (50 שקל לאחד
איתמר לא לקח ולא לוקח מוצץ! אני מצטערת על זה מהרגע שנולד עד עכשיו. אני מצטערת שלא ניסיתי יותר. איתמר נרגע באמצעות בקבוק מים - שזה גם בעייתי בפני עצמו.
אני אומרת לנסות מוצץ בכל השיטות האפשריות (שמעתי על כאלו שטובלים במיץ את המוצץ ונותנים לתינוק כדי שיתרגל למצוץ מוצץ)
יעל, אמא של 2 אפרוחים
יש לי חברה שגידלה בלי מוצץ, אז הוא הולך לישון עם חיתול בד ליד הלחי במקום
כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
תמיר לקח מוצץ בסביבות 5 חודשים!
ואני כל הזמן התעקשתי.... אני לא הייתי מוכנה להיות מוצץ....
וכל פעם כשהגיע זמן לישון הייתי נותנת לו ויטמין די או ברזל או את החומרים של הגזים למיניהם והוא היה לוקח כי היה טעם, ונרדם איתו.... ראיתי שהוא צריך את המציצה כדי לישון....
ופתאום יום בהיר אחד הוא התחיל לקחת, ניסיתי את כל הסוגים ובסוף הוא אהב את הביבי....
מאז שהתחיל נהיה הרבה יותר קל, גמלנו אותו בגיל שלוש, אבל כבר מגיל שנתיים הסכמתי רק בשינה, ולא במשך היום סתם.
בכל מקרה, אין ספק שבפעם הבאה אני אתעקש שוב.
די גדול? נהוראי לקח מוצץ רק בגיל חצי שנה! ואני כל אותו היום לא הפסקתי לצלם מכל זווית וכיוון מההתלהבות
נטלי התחילה לקחת מוצץ בגיל שנה
אצלי יואב לא רצה שום שום שום מוצץ והיה בסדר....
רותם גם לא רצתה בהתחלה, ובגיל חודש וחצי גיליתי את המוצץ לסרבנים, פשוט מעולה!!!! לקחה אותו עד גיל שנה וחצי, וגמלה את עצמה, ביום בהיר אחד הפסיקה לקחת, בלי בעיה בכלל!!!
אורי לא לקח מוצץ מעולם. היה עושה לו רפלקס הקאה. ניסיתי עד שהוא היה בן 7 וחודשים והפסקתי לנסות. עם הנקה לא הייתה לו בעיה, עם בקבוק לא הייתה בעיה. מוצץ- הוא היה מוצץ שנייה, רואה שלא יוצא לו מזה כלום, ויורק.
לא מוכן למצוץ אם לא יוצא לו משהו מזה....
[ [
אצלי דור רק בגיל 4 חודשים לקח מוצץ שמתי לו טיפות של חלב על המוצץ וכל פעם דחפתי לו עד שבסוף הסכים לקחת
ינון לא לוקח וניסיתי בכל דרך אפשרית בהחלה זה הפחיד אותי אבל במחשבה לאחור, לא רוצה לא צריך
הילד שלי מעולם לא הסכים למוצץ. הוא היה תינוק ממש רגוע, לא היה רגע אחד שהרגשתי בחסרונו של מוצץ. דווקא לדעתי זה מצוין - חוסך גמילה אחת ולא מעקם את השיניים