צריכה עזרה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי התנסתה בכל העינין של קלינאית תקשורת נויה עוד חודש בת שלוש,היא לא מדברת שוטף ,אחותי אומרת שהיא מדברת מצוין,אבל האחות בטיפת חלב לא מתלהבת{מניסיון תמיד אני לוקחת את החיות בטיפת חלב בערבון מוגב}אבל בכל זאת...יש ילדים שמדברים כבר ברור ושוטף,היא לפעמים שוכחת איך להתבטא ורק בוכה זה מאוד מתסכל ואני מאמינה שגם אותה.השאלה היא האם יש מקום לדאגה או לא?מישהי נתקלה בבעיה כזאת של שפה?
8 תגובות
עמוד 1
  • מה לך מרגיש?
    את יכולה ללכת איתה לרופא הילדים (רק לעדכן אותו מראש מה מטרתך ע"מ לדעת אם צריך תור אחד או תור כפול) הוא יאבחן אותה אבחון ראשוני ובמקרה הצורך יתן לה הפנייה לאבחון רציני יותר.

• אפשר להגיד שעד גיל 3 גם נדב שלי לא כ"כ דיבר ... עד היום נראה לי שהוא מדבר פחות טוב מבני גילו (למרות שהקלינאית שלנו טוענת שמבחינת אוצר מילים/הרכבת משפטים הוא הדביק את הפער..)
    אנחנו אמורים לחזור לטיפול בעקבות גמגום
  • לי יש נסיון עם קלינאית תקשורת...
    באיזו קופה את?
    אני בלאומית ואצלנו זה קצת שונה וזורם יותר...

בעיקרון את אמורה לפנות לרופאת ילדים והיא תגיש בקשה לאיבחון וז את ממתינה וממתינה וממתינה עוד קצת ואת מקבלת תור לאיבחון של קלינאית

אצלנו בלאומית - אחרי שהרופאה הגישה בקשה יכולתי לגשת למכון שהקופה עובדת איתו ולעשות איבחון השארתי שיק פיקדון על סכום האיבחון לתאריך לעוד חודשיים מיום האיבחון ותוך חודש בערך קיבלתי אישור מהקופה והבאתי התחייבות והחזירו לי את השיק

אם את צריכה עוד פרטים או מידע אני אשמח אם את רוצה אין לי בעיה גם בנייד
  • אולי תתיעצי עם הגננת, גם רופא ילדים זה פתרון טוב !

בהצלחה
  • גם ני חושבת שהגננת תתן לך את התשובות הכי מדויקות!
    היא מכירה את הילד ועוד ילדים בני גילו ורואה את ההבדל הכי טוב

• מניסיוני - לא תמיד הגננת נותנת את התשובות הנכונות!
    הגננות בגן של מעין לא הצליחו להבין שהיא זקוקה לעזרה למרות שזה גן מצוין וגם יובל נמצאת בו.
    מעין היתה שקטה והן לא הצליחו להבין את הקושי שלה....

• אני לא הייתי סומכת על הדיעה של הגננת..
  • אני הייתי הולכת לרופאת ילדים יכולות להיות מיליון סיבות למה היא לא מדברת שוטף ..
    יכול להיות שזה קצב ההתפתחות שלה והבחורה מטיפשת חלב טועה .
    http://www.f2h.co.il/1848034048453
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה