בנותתתתתתתתת התגעגעתי!!!!!!!! + שיתופים . - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומכן בננות??? התגעגעתי לכל אחת מכן מאד מאד ואני מרגישה צורך גדול לשתף בחוויות.

יהודלה מתוקי כבר התחיל לחייך!!! לא להאמין אבל הגוזל בן החודש מגיב כשאני מדברת איתו וצוחקת איתו והוא מחייך אליי!!! חיוכים אמיתיים עם התלהבות בידיים וברגליים!!

אנחנו עדיין אצל הוריי, מאד נחמד אבל גם מאד קשה, אין לנו דירה משלנו, כל הצעה שעולה- יורדת. גם השכירויות יקרות פחד, ואני מדברת על דירות חדר וחצי!!!

אני מאד מרגישה צורך לפצות את בעלול שלא עושה בעיות אפילו שאנחנו כאן כבר המון זמן ואין לנו הרבה פרטיות, למרות שמשתדלים מאד לתת לנו את זה.
    יש לכן רעיונות להפתעות קטנות אבל מסמלות? משהו כמו מחזיק מפתחות עם חריטה וכו'..או משהו שאני יכולה להכין בעצמי??

יש לי גם דלקת בשתן והיא מכאיבה לפעמים, זה משהו שקשור ללידה? לא זכור לי אף פעם שהיה לי חוץ מפעם אחת שהייתי קטנה ממש. איך מטפלים בזה??

מקווה שלא חפרתי מדיי
    אבל שמחתי לשתף

כולנו הילדים של אבא בשמים
4 תגובות
עמוד 1

• אחות המליצה לי לשתות מיץ חמוציות שמנקה לך את מערכת השתן והכליות.
  • היי מאמי! טוב לראותך כאן, התגעגענו

• לגבי מתנה את יכולה לעשות לו מחזיק מפתחות שלך עם הילד זה נורא חמוד וגם זול...

הדלקת בשתן זה משהו שקשור ללידה טפלי בזה אצל רופא.

ובקשר לדירה אני מבינה אותך הייתי ככה גם מהלידה..אצל אימא שלי בלי הרבה פרטיות... דירות יקרות ובמיוחד כשיש עוד תינוק בבית...
    אני חסכתי קצת ולפני חודש יצאנו לדירה שלנו..קשה אני לא יגיש שקל אבל הפרטיות שווה את זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה