התחלת ירקות ופרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות
    בתי בת 5 חודשים והתחלתי לה כבר חודש ירקות ופרות השאלה שלי היא כל כמה זמן היא צריכה לאכול את הסימלאק אחרי הפרות או הירקות כאילו כמה זמן מאוכל לאוכל ?
    אשמח אם תעזרו לי תודה מראש אוהבת מלאא
6 תגובות
עמוד 1
  • תלוי ...
    כמה היא אוכלת ? מה הכמות ?
    המנת ירקות היא בתוספת של עוף/בשר ? קטניות ?
    האם היא נראית לך רעבה אחרי שעה ? שעתיים ???
  • תלוי כמובן על איזו כמות מדובר....
    אם מדובר על כפית-שתיים אפשר ישר אחרי, אם מדובר על קערית אפשר חצי שעה-שעה אחרי.
    והכי טוב להקשיב למה שהיא מבקשת....

• בתי אוכלת 180 מ"ל סימלאק עם דיסה אורז בבוקר ואז חוזרת לישון וכשהיא מתעוררת אני נותת לה פרות רבע בננה תפוז סחוט ואגס כל זה טחון כמובן היא אוכלת יותר מ5 כפיות אותו דבר גם בירקות ואחרי הפרות בערך בשעתיים אחרי אני נותת שוב סימלאק בלי דיסה ואחרי שעתיים שוב ירקות ואז שוב סימלאק אחרי שעתיים השאלה שלי אם אני צריכה לחכות יותר זמן כי לפעמיים היא לא רוצה את הסימלאק??? ומתי כבר צריך לעלות לה את הכמות בחלב היא שוקלת 7 קילו תודה מראש
  • היא מחכה שעתיים לבקבוק אחרי שאכלה רק 5 כפיות?
    מנה של מוצקים זה בערך 200 גרם בגיל שלה. עד שהיא מגיע לפחות לחצי מזה את יכולה לתת לה את הבקבוק מיד אחרי האוכל ולא תרגישי שאת כל היום רק מאכילה.

כמה ארוחות של סימילאק יש לה ביום? אם הבנתי נכון ויש לה 4 את יכולה להעלות ל210 אבל רק כשהיא תרצה, ז"א אם היא מסיימת את כל הבקבוק ורוצה עוד אז תתחילי להכין 210.

• קרינה - אין כאן מה את "צריכה" יש את הצרכים שלה.
    אם החלב לא מספיק לה, ז"א אם היא מסיימת את כל הבקבוק ומבקשת עוד - יש להגדיל כמות, לפעמים יש ארוחות ספציפיות בהן הילד מבקש תוספת ובאחרות לא.
    אם היא רעבה, כשהיא רעבה צריך לתת לה את הסימילאק, אין צורך להרעיב אותה כי "צריך" 3 שעות אחרי האוכל או לפוצץ אותה באוכל כי "צריך" לתת לה שעה אחרי.
    צריך להקשיב לצרכיה.

• לא 5 כפיות אני נותת לה יותר היא אוכלת מנה בקערה שלה וכן את צודקת היא אוכלת 4 ארוחות של סימלאק 2 מהם עם דייסה אחת בבוקר ואחת לפני שינה אז את אומרת שעדיף לעלות לה ל210 והכל היסתדר? כל כמה זמן אני יתן לה את הסימלאק?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה