היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נסעתי לרעננה עם נווה לבדיקת פיסוק, כל הדרך עד לשמה (40 דקות נסיעה) צרח, עצרתי בתחנת דלק,הוא היה רטוב מזיעה מסכן, הרגעתי אותו, הנקתי אותו, החזרתי אותו לסלקל ו......
שוב צרחות!!!!!
הבדיקה הייתה בסדר גמור, נכנסנו ישר ולא היינו צריכים לחכות אפילו דקה.
אחרי הבדיקה נרדם בעגלה, טיילתי קצת עם אחותי (שילמתי לשעה חניה ולא רציתי לבזבז סתם את הכסף
20 תגובות
עמוד 1
גם רוני הייתה ככה...זה עבר רק לקראת גיל שנה.... הסל קל במושב אחורי או לידך? אמרו לי פעם שבמושב האחורי מרגישים יותר את התנודות ויש תינוקות שרגישים וזה עושה להם בחילה...
הסלקל מאחורה, כי יש כריות אוויר מקדימה ואסור לי לשים אותו שם. מקווה שזה יעבור לו קודם
אולי כדאי לנטרל את הכריות אויר לתקופה מסוימת עד שיתרגל לנסיעות...
אני צריכה לברר לגבי ניתוק הכריות, אבל לא בגל רכב זה אפשרי.
ואני אנסה באמת כיסא אחר!
תודה
רותי
טלטל היה ככה בגיל הזה וכשהוא קצת גדל זה עבר לו. גם איתן שונא את הסלקל... לא תמיד אוהבים נסיעות כמו שלא תמיד אוהבים מקלחות. מקווה שיעבור לו זה סיוט ליסוע ככה. לטל היה עוזר שהייתי שרה לו
אולי היה לו חם כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
האמת שברגע שהתחיל לבכות הורדתי לו את הבגד והשארתי אותו רק בגופייה ארוכה, וגם המזגן עבד. ולא בכל רכב אפשר לנתק את הכריות אוויר, אני אברר.
רותי
לכי למוסך שלך...
אני אנסה גם את הכיסא בטיחות (הוא מתאים מגיל 0) של קוסקו, אולי יהיה לו יותר נוח. הוא פנוי כי החלפנו לכולם את הכיסאות, ליאל עברה לבוסטר, יונתן עבר לבוסר גב ונשאר לי הכיסא בטיחות חופשי לניסוי.
רותי
איזה רכב יש לכם?
יש בצד, ליד ההגה, כפתור שרשום עליו air bag ובסיבוב מנטרלים אותו.. [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אויייי מעצבן וקשה לצאת מהבית רק לחשוב על הנסיעה
אני לא יודעת אם זה יעזור (צרת רבים חצי נחמה), אבל זה ממש לא שיא העולם.
לפחות יונתן כשהיה בן כמעט שנה די ניצח אותו. נסענו להורים של בעלי נסיעה של שעתיים במקרה הטוב ובמשך כל הנסיעה הוא צרח (כשאני יושבת לידו), באיזה שהוא שלב מרוב ההיסטריה הוא גם הקיא על עצמו ועליי. היה כיף... אבל כמו שבנות אמרו לך - זה עובר וגם תוודאי שלא עייף/רעב לפני הנסיעה. ואם המצב ממש מחמיר יש גם טיפות טבעיות להרגעה שמותרות לתינוקות (שאנחנו לא ניסינו, אבל היינו ממש קרובים)
יעל, אמא של 2 אפרוחים
יעל ניצחת!!!!!
מקווה שיחלוף במהרה
גם רעי היה ככה... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
גם אדיר שלי היה ככה וגם אצלי הוא היה צורח עד כדי הקאה ברכב.. זה היה סיוט אבל בה זה עבר לו"
] ]
גם שלי לא אוהב לנסוע לאחרונה ישבתי לידו בנסיעות שבעלי נהג, והוא היה יותר רגוע גילינו גם שעדיף שהוא יהיה שבע לפני הנסיעה