בננות מה אתן אומרות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיצצו לנו בשעות העבודה, משמרות ערב שלי הן משעה (קבלו את הבדיחה): 17:00-20:00

6 תגובות
עמוד 1
  • שירוש אני הייתי עפה משם!!!

גם ככה את לא סובלת את העבודה, המשכורת בתחת, במיוחד עכשיו שקיצצו לך בשעות, אז מה יש לך לחפש שם? את שווה הרבה יותר

• שמעי, כמומחית בנושא - זה מעבר על חוק, לפהחית שעות עבודה!!!! איזה מן דבר זה??
    אם את עובדת שם פחות משנה זה לא כל-כך משנה, עדיף שפשוט תחפשי משהו אחר כי חבל.
    את צעירה ותלמדי כל עבודה צ'יק-צ'אק, את צריכה הרי לחיות ממשהו?

אם תצטרכי עזרה וייעוץ - דברי איתי. ובהצלחה!!!

• עם המשכורת צועקת אז ברור שכןןן
    כי היוםםםםםםםםםם זה הכי חשוב
    וחוץ מזה את צעירה יש לך וד אלף הזדמנויות

• עפה משם!
    או- נשארת ומורידה מהנטל על עצמך טיפה, גם ככה את נקרעת בין עבודה, לימודים, והבית.
    אם לא תוכלו להסתדר בלי המשכורת שלך, אז תחפשי משהו חדש.. קליל יותר.. שעות סבבה.

• את לא יכולה למצוא עבודה בתחום או משהו קרוב למה שאת לומדת? ואז להשאר שם?
  • גם אני הייתי עוזבת!!!!!!!
    תחפשי משהו גמיש יותר ונוח יותר וכמובן אנושי יותר
    בהצלחההההה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה