כל כך נמאס לי!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• למה הבעל האינפנטיל שלי חייב לשחק כל הזמן במחשב המזורגג הזה שלו???

9 תגובות
עמוד 1
  • קרןןןןן בעלי נרדםםםםםםםםםםםם לי עכשיו תוך כדי זה שהוא מוריד משחק חדש
    נוראיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

• יואוו איזה עצבים הייתי הורגת אותו

• בעלי מחכה שאני אלך לישון ואז הוא נכנס למחשב

מצד שני בעלי בטח חושב כמוך בגלל שאני בפורום

• מזל שלנו אין משחקים במחשב ...

אבל יש באייפון...
    אבל שטויות... שאגה אחת שלי והוא בהקשב חחחחח

אין מה לעשות - רצית ילדה - טפל בילדה!

• מיכל, בעלי מטפל בבר, אבל גם אז הוא פוזל למחשב. וזה לא רק המשחק! הוא מתעדכן ב"ציוד" החדש שיש במשחק, דמויות חדשות, לפעמים סרטונים ביוטיוב על חלקים קשים או חדשים כדי לדעת איך לעבור אותם....

• משום מה זה נראה כאילו אני כתבתי את זה
  • קרןןןןן אני חושבתתתתתתת שצריך לעשות איזה משו במחשב , סוג של קסם שהמשחקים לא יעבדו

• מזה המשחק הזה??
  • תדברי איתו בשיא העדינות והרוגע ותגידי לו שזה מפריע לך ושאת רוצה שיהיה לכם קצת זמן איכות לשבת ולדבר או אפילו לאכול יחד ולספר איך עבר היום...
    תהיי גלויה אליו... אני חושבת שזו הדרך הכי נכונה, להיות רכה ואפילו ללטף תוך כדי ולתת נשיקה קטנה בלחי. זה מיד מרגיע אותם ומצדיק את מה שאנחנו אומרות, לא ככה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה