היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לנו אופציה לדירה חמודה הבעייה שיש מזגן רק בחדר הורים אחך מקררים חדר שני? כרגע אנחנו בדירת שלושה חדרים, בשני החדרים יש מזגן אחד חדר שינה ואחד חדר עבודה שבו אני מלמדת.
10 תגובות
עמוד 1
תלוי אם זו דירה קטנה יחסית והמזגן עם כוח סוס גבוה, יש אפשרות שאת מדליקה אותו והוא מקרר/ מחמם את כל הדירה! אם החדר ללא המזגן מיועד לילד בע"ה אין צורך בשלב ראשוני במזגן, אלא במאוורר במידת הצורך ( למרות שרז מהיום הראשון שלה חיה איתנו במזגן
בדירה שכורה שגרנו בה, עשינו הסכם עם בעל הבית, כיוון שידענו שהבית לא יהיה מוכן בזמן, קנינו מזגן יד 2 והורדנו צ'ק של השכירות... כל הצדדים יוצאים מורווחים
נופרי מה שלומך?? איך רז? איך את??
אמא שלי אמרה שמאוורר לא כדאי ועדיף מזגן
מיכל תודה כמה עלה המזגן? הבעל דירה הסכים? לא עשה בעיות? מה ההסכם שהגעתם אליו?
דברנו איתו עכשיו והוא מסכים להתקין מזגן בחדר השני! נלך לראות ביום חמישי כשבעלי יחזור מהנסיעה מקווה שתהיה רלוונטית עד אז
שמעתי שיש כזה דבר מזגן נייד
תבדקו עלויות
ואולי באמת יד 2...
ובואי לא נשכח שדורות שלמים גדלו ללא מזגן ושרדו [URL=http://www.glittertextlive.com]
תודה אני מעדיפה שבעל הבית יתקין אם כן כנראה נלך על זה
אופטימית - הדורות האלה לא חיו בישראל בשנת 2012 חום יולי אוגוסט
אז זהו? אפשר להגיד שמצאתם דירה סוף סוף?
מאמי אם כלכך אהבת את הדירה מקסימום תתקיני מזגן בעצמך... אם החדר לא ענק אפילו 1 כ"ס יספיק... וזה לא אמור לעלות יותר מ-1500 ש"ח כשיש מבצעים...
כל בוקר אני אומרת תודה לאל על המתנה הנפלאה שהוא נתן לי