עדכון מרופא... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בננות חזרנו לא מזמן מהרופא.....

קבילתי הפנייה המיוחלת לקיסרי... ומחר אני נוסעת לקבוע תור/תאריך, יוווווווווווווווווו איזה כיף...

תודה לאל הכללללללללללל בסדר...איזה כיף היה לראות אותה... מאוד התרגשתי!
    בלי עין הרע, חמסה חמסה חמסה, מים שום פלפל ובצל וכל התבלינים היא במשקל 2750 בהערכת משקל...
    אמר שבסביבות עוד 3 שבועות +- זה הזמן לניתוח!!!

מחר אעדכן בנוגע לתאריך!!!
    מלאת התרגשות וציפייה...

אגב, שאלונת : אמר שכמות מי שפיר תקינה אבל במקסימום, כלומר יש קצת יותר מי שפיר ממה שצריך אבל בנורמה של מקסימום...
    התלוננתי שבימים האחרונ ים יש לי התכווצויות קלות, ממש כמו צירונים או צירים מדומים או לא יודעת מה אז אמר שיש מצב לפי מצבי שאלד קצת לפני אז ישר לגשת לבית חולים ולומר שאני מיועדת לקיסרי!!!

נשיקות

12 תגובות
עמוד 1
  • איזה כייף במהרה תראי את פיצית..... משקל יפה יש לה.
    גם אני ילדתי בקיסרי את אייל. למה את מיועדת לקיסרי, אם אפשר לשאול?
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    אמא ואבא אוהבים אותך נורא, מתוק
    [

• לשאלה של למה קיסרי: לידה ראשונה קיסרי, יש לי כמה בעיות ולכן החלטנו ללכת על לידה שנייה גם קיסרי!

תודה!

• איזה יופי שהכל בסדר וממש אוטוטו תחבקי את הנסיכה הפיצית!
    אני ממש מתרגשת בשבילך מאמי ומאחלת לך שיעבור בקלות!!!

• תודה

• 555 על המשקל של הנסיכה, שימשיך קל ותקין ושתהיה לידה קלה!
  • 555

• בהצלחה
  • שיהיה בהצלחה!!

גם לי יש צירונים כבר תקופה ארוכה, זה לא אומר כלום, בהיריון הקודם הסתובבתי חודש וחצי עם פתיחה של 2 ס"מ ומחיקה של 80%... ככה שאל תדאגי חחח
  • אמאאאאאאא אני כבר רוצה להגיע לזה.....

שיהיה בשעה טובה מאמי שיעבור בקלות ובהצלחה
  • בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה