היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אצלי אין טוש תלוי אחרת מעיו כבר היתה מתקלחת לבד אם חושבים על זה אז גם יובל כבר יכולה לבד....
מצטרפת לשאלה
אני התחלתי לתת לה להתקלח רק גוף לבד כי השיער ארוך וקשה לה, רק מכוונת לה את המים ומביאה לה סבון כמובן שמשגיחה מהצד
עדיין לא.
להכנס ממש למקלחת לבד ולעשות הכל, נראה לי שעושים לקראת כיתה אלף אולי.. אבל תתחילי לתת להם משימות, לסבן לשטוף את הסבון.. את האמת שאני לא מזמן החלטתי שאין יותר משחקים באמבטיה- קודם מסיימים להתקלח ואח"כ משחקים..וזה עובד ממש טוב. ואמילי שוטפת את השמפו ממש טוב, יש לה דלי קטן כמו לים והיא ממלאה אותו ואח"כ שופכת מהמצח אחורה. זה לקח זמן אבל היא למדה.. ועוד אגב- מה עם הלילות??
נגה אין שום שינוי
בסביבות 6-7 ככה. כל הסרט: להכנס, להתפשט, לכוון את המים, להתקלח, לחפוף, לשטוף, לצאת, לקחת מגבת ולהתנגב, להתלבש. לנקות אחריהם אני לא בטוחה... נראה לי גיל 20 ככה...
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T www.sh-cbt.co.il
גם תהילה החליטה שהיא רוצה להתקלח לבד בעקבות יום העצמאות ושרון- גם בגיל 20 לא
גברים לא מסוגלים גם בגיל 700 לנקות אחריהם. נשים - תלוי מי, ואם האמא הייתה פולניה.
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T www.sh-cbt.co.il
לא מזמן שילה היה בטיפת חלב, והאחות אמרה שהוא צריך להתחיל להתקלח לבד.. ניסינו לתת לו כמה פעמים אבל- החלטנו שקודם צריך לקנות וילון לאמבטיה!! כל הרצפה היתה מלאה במים..
אני תמיד בסביבתם אבל הם מסתבנים וחופפים לבד (שיער קצוץ אז זה לא ממש משנה..) מגבות אני עוזרת נדב מתלבש ומתפשט לבד כמובן .. יאיר צריך עזרה
אביגיל מסתבנת לבד איפה שמגיעה. גב אני עוזרת לה. גם לחפוף אני חופפת כי השיער ארוך. וזהו. אני סוגרת את הוילון ויוצאת. רק מזכירה לה כל דקה שאין מספיק מים בכנרת, שתזדרז. היא שוטפת לבד את הגוף ואת רוב השיער ומצחצחת שיניים. אני עוברת אחריה על השיער קצת ועוזרת לה לצאת (מפחיד אותי שתחליק באמבטיה, היא קצת קלולס) והטוש שלנו לא תלוי, צריך להחזיק ביד. את התלוי היא לא אוהבת מגבת אני עוטפת אבל זה רק הפינוק של אחרי מקלחת שאמא עוטפת. הרבהפעמים אני גם לוקחת אותה על הידיים בעירסול כזה. במין משחק. מתלבשת כמעט לבד. אני רק מעבירה את החולצה דרך הראש.
לדעתי, ברגע שהוא מסוגל לבד - לבריאות. אין דבר כזה מוקדם מדי
דן מתקלח לבד דייהרבה זמן כבר (הוא בן 5) מה שכן הוא צריך עזרה בלהדליק ולכוון את המיים ובלהתנגב לחפוף ראש הוא לא אוהב, הוא רק מרטיב (אבל לא נורא- שער קצר) אני חופפת לו עם שמםו פעמים בשבוע..ממש לא כל יום לפעמים הוא יכול לקרוא לי שאני אשפשף לו את הגב אבל זה לא קשור לגיל..בעלי גם קורא לי
היי אביאל שלי עוד מעט בן שמונה והוא כבר מתקלח לבד קצת לפני גיל 6 הוא עושה הכל מוריד לבד בגדים, לוקח מגבת, בגדים, מתקלח, מסבן את הגוף וחופף את הראש הכל הכל לבד ומתנגב לבד. ליה לעומת זה מתקרבת לגיל 6 ורק אני מקלחת אותה היא פחות עצמאית מאביאל. לפי דעתי זה תלוי מאוד בבשלות של הילד.
אור יודעת לבד - אבל גם ככה אני מתקלחת איתן ועושה להן הכל. אין כמו יד של אמא שמסבנת את כל האזורים כמו שצריך.... [email protected]
img] פייס: ortal_hori
לרוב אני מעדיפה לקלח אותם .....פחות בלגן אבל הם יודעים להתקלח לבד אחרי שאני מכוונת את המים לחפוף אני חופפת להם להתנגב לוהתלבש הם יודעים לבד אבל מתעצלים ורוצים פינוק
גם אני בדיוק חשבתי על זה אורי כמובן אני מקלחת אותו,אבל הוא מסתבן בעצמו עם עזרה שלי ומשתתף בחפיפה
בכיתה א ...גיל 6 בערך... הוא בעצמו כבר ביקש אז זרמנו