בכי ועצבים בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יכולים להזיק לעובר?

אמא שלי לומדת יוגה לתינוקות כרגע והיא אומרת שהתינוקות מרגישים ושומעים הכל...

אז היא אומרת לי תירגעי בגללך התינוק חסר שקט כרגע

אבל השאלה שלי היא: האם זה יכול להזיק?!
    [/url
3 תגובות
עמוד 1
  • זה מוכח שזה אכן ככה.

בגלל זה תמיד אומרים לנשים הרות להירגע, לנשום עמוק עבור הבייבי
    זה נכון.

התינוק מרגיש הכל, מרגיש את פעימות הלב המואצות, מרגיש את הדם הזורם במהירות

להזיק? לא נראה לי, לא כשזה לא משהו מוגזם

• אם כל יום האישה תיהייה במצב עקה, במצב סטרס ובהלה וחרדות לחיים שלה.
    אז העובר ירגיש וזה לא שזה יעשה לו נזק, הוא פשוט ילמד.
    מה הוא ילמד? שבחוץ, מחוץ לרחם העולם נורא מפחיד ולא רגוע ואוי ואבוי הכל כי אמא שלו מגיבה ככה לעולם בחוץ והיא בעצם המגן שלו, אז אם המגן שלו דואג כנראה משהו רציני מתחולל או שפשוט מסוכן לו כי המגן שלו עלול לאבד את היכולת להגן עליו.

אותו דבר גם מחוץ לרחם. אם האמא הולכת להתעלף כשהילד שלה מועד, אז גם הילד יתחיל לפחד כשהוא יפול, כי הוא למד שזה איום ונורא וככה צריך להגיב.
    אם האם חרדתית לכל דבר אז סביר להניח שגם הילדים יהיו נורא דאגניים

אבל אם זה פעם ב..בוכים עצבנים וכ'ו בגלל ההורמונים לא יקרה כלום.
    רצוי להמנע, וגם בלי קשר להריון רצוי להמנע ממצבים כאלה.

סתם לא קשור אבל מגניב:
    לפעמים, העוברים (שכבר בועטים בבהירות) כששומעים בפתאומיות מוזיקה חזקה או תריקת דלת חזקה, פתאום אופנוע נוסע- הם נבהלים (ובועטים). אבל זה לא פחד, זה בהלה כמו שאני יבוא ויעשה לך בו! ותקפצי. כשהייתי בהריון, היינו באיזה מופע והיה המון רעש מהמגברים וזה...ואחרי כמה דקות הוא התחיל להרביץ לי מבפנים, לא מצא חן בעיניו כל הרעש
  • כל המוסיף גורע על מה שמיצי כתבה:)

זה בדיוק מה שבאתי לרשום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה