נראה לי שהילדה הזו פשוט לא יודעת להקשיב!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה כבר מפחיד אותי..
    הודיה, היא פשוט לא מצליחה להקשיב לסיפור..
    אנחנו מקריאים לה סיפור שהיא בחרה ואוהבת, ופתאום היא שואלת שאלה על שבלולים..
6 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון באמת תבררי איך היא בגן
    יכול להיות שבבית קצת קשה לה בגלל האחים
    גם עידן לפעמים לא מקשיב וקופץ ומשתולל המון ( אולי זה הגיל :)
    תראי אם יש מצב לה**** זמן רק לה , לסיפור או פעילות אחרת ולראות אם היא מקשיבה

מה שאת מתארת נשמע נורמלי לגמרי לרוב הילדים הצעירים , יש כאלה עם ריכוז גבוהה יותר ויש פחות

בכל מקרה תבררי יותר לעומק ולא רק בסיטואציות הנ״ל

כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • שנה ראשונה בגן עירייה?
    הפסיקה לישון צהריים השנה?

כי זה נשמע לי די מוכר...
  • ומה קורה אם תתני לה להתנדנד או ליסוע בבימבה ואז לספר סיפור? אז היא כן תוכל להקשיב?
    את יכולה אפילו לנסות עם משהו יותר קטן, כדור קוצים או כדור כוח ביד ולראות אם זה עוזר להקשיב.

• אספר מניסיוני עם ילדה כבת 3,אולי זה יתרום...
    אין לי עדיין ניסיון כאם, שזאת מבחינתי ההתנסות הכי עמוקה ואינטנסיבית שיש עם גילאי-ילדייך ועל-כך ואם זה לא לעניין,אז אני הכי מבינה בעולם.

יש לי חברה עם ילדה כבת 3 והיה לה מאוד חשוב לדעת,שהילדה מושכת טווח של ריכוז.

התחלתי עם הפעלה-יצירתית:

עשיתי איתה הפעלת השחלת-חרוזים והיא יצרה שרשרת (האם מצליחה עם נעמה,בפעולות שאני לא-מצליחה ולהיפך,אני מצליחה עם ילדתה בתחומים,שהיא לא-מצליחה להנחיל לילדתה- אולי זאת השיטה?????? לגוון דמויות-סמכות? חברות? חבל שאני לא-שכנתך.

אח"כ היא בנתה מגדל של קוביות.

(לשילה, בגילו הייתי מנסה לאתגר אותו עם דוקים בתחילה).

האם,מדובבת ילדים ליצירתיות עם בובות-תיאטרון והיא סיפרה סיפורון לילדותינו.

ואז אח"כ התחלתי להקריא סיפור.

כלומר,אם היעד זה למשוך סיפור-שלם,כפי שרצינו,אז מתחילים דווקא הפוך על הפוך,עם הפעלות-אחרות. כך עשינו והיה טוב.

עוד משהו: ילדתך נראה לי מקסימה,חברותית ורגילה לחברת אחיה ואחותה..זה לא הואקום-הסטרילי בו ילד-בכור גדל מס'-שנים לעיתים לבד ואז הוא ממושמע,אבל איפה חיי-החברה שלו???

אני מעדיפה להנחיל איכויות של קשב,דווקא מהמקום הרועש,של שמחת-החיים בבית ברוך-השם, כי "הרעש" בבית הוא מבורך ומעניק המון ביטחון-עצמי וחוסן-ריגשי לילדים ואז כל-מטרה שתציבי בעינייך (לימודית הכוונה), תצליחי להשיג ביתר קלות.

בתחום-המקצועי שלי,אני מאמינה שכשישנו בסיס-ריגשי איתן,אזי קל מאוד להנחיל יעדים-לימודיים ביתר-קלות.

• גם לאור היה קשה כך בתחילת השנה. ועכשיו, אחרי כמה חודשים של ספורט טיפולי - היא השתנתה 180 מעלות.

את חייבת לבדוק איך היא בגן. זה הגיל שמתחילים לבדוק קשה וריכוז - חבל לפספס את זה. כל מה שסיפרת על הגננת - סורי, כן, אבל זה תירוצים....של בית ספר. גם אני לא רואה את הגננת שלה, אבל יש לה טלפון והיא זמינה להורים גם במייל וגם בטלפון. את נשמעת מודאגת - אז תבררי ותטפלי - אם צריך

נכון, אנחנו עמוסות במיליון דברים, אבל העדיפות הראשונה היא לילדים שלנו, שיהיה להם טוב, לא?
    [email protected]

פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה