היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בניייייייייייה,ואי כל כך בא לי הורדתי בתחילת ההריון והיום פתאום בא החשק מצד אחד עד שנגמלתי ואני לא משועבדת כספית מצד שני זה מהמממממממם..... אני אעשה ואז אצטער ואז אקטר כל חודש שצריך מילוי אבל שוב זה מהההההמם.... 200 שקלים לבנייה ומילוי כל חודש ב80 שקל זה סביר???.
20 תגובות
עמוד 1
אני בדיוק במצב שלך חחחחחחח זה הדבר הכי מהמם שקיים אבל רק בגלל ההשתעבדות הכספית אני עוצרת את עצמי
אני תומכת ברעיון שכל מה שעושה לך טוב - לעשות :) גם אם כרוך בהשקעה כספית קטנה
מאמי 200 שח זה חד פעמי ואני חושבת שאם כל כך בא לך 80 שח בחודש זה לא נורא
תאמת אין סיבה שלא.... ולא חייב להשתעבד:)
אני עושה
טעית 100 שקל מילוי....נראה לי שאני אעשה
אני כבר 8 שנים עם בנייה וחולה על זה
צודקת לגמרי......
היו לי מלא זמן הציפורניים, הורדתי לפני ההריון, לא במכוון אבל ככה יצא, וחבל לי... אני מאוד אוהבת את זה! תעשי, תהני לך, זו חוויה :)
לא מוותרת על התענוג הזה! לכי על זה מאמי
אני מאוהבת בבנייה ולא מורידה לא משנה מה...
איך קוראים לה ? אני מכורה לזאת שעשתה לי בנייה 7 שנים אני אצלה, אבל אני אשמח לנסות לשנות....אני אוהבת ביינה עדינה וקצרה בדר"כ ללא קישוטים עם פרנש קבוע....
הורדתי כמה חודשים לפני הלידה.. מאוד רוצה..אבל מפחדת לפגוע בילדה בזמן המקלחת וההחלפות.אז מוותרת בנתיים.
אלה, לא הורדתי כשבריאל נולדה וברוך השם בחיים לא פצעתי אותה. כשהיא הייתה פיצית, תמיד הייתי מבקשת מהבונה שלי שתעגל לא טיפה את הפינות וזהו
ברור שלעשות!! אני גם הורדתי אחרי הברית ומתה לחזור שוב ריק לי בציפורניים!! אצל מי בב״ש אתן עושות?
אם את אוהבת, למה לא
שאלה קשה... אני כבר שנים, עושה ומורידה ומצטרעת וחוזרת ועושה וורידה... כרגע בלי וטוב לי ככה ולא שוקלת לחזור בכלל בזמן הקרוב :)
לא זוכרת את עצמי בלי בנייה וחובה פרנ'ץ קבוע
הלוואי יכולתי משום מה הגוף שלי מייצר אלרגיה לכל המוצרים הכרוכים בכל סוג של בניה
אני גם כמוך הורדתי בזמן ההיריון הראשון אחרי שנים של התמכרות ומידי פעם ממש בא לי להחזיר אבל כמו שאמרת אין השתעבדות כספית, אין השתעבדות לכל סדק קטן בציפורן, ללק שמתקלף ולא ניתן לעשות איתו כלום בגלל הסילר, וגם מידי פעם למרות שאני ממש אוהבת בנייה נראה לי שזה גס מידי....