צאלה חמודה

את עומדת בפני פרשת דרכים בחייך, השאלה היא לאיזה כיוון את רוצה ללכת?
לצערי גם אני עמדתי בפרשות דרכים דומות בחיים שלי, לפני שהבנות נולדו ואחרי.
מהיום שנטלי נולדה עד איזה גיל חצי שנה לא דיברתי עם אמא שלי, אפשר להגיד שאמא שלי בכלל לא הכירה אותה. וכל זה בגלל שביום שנטלי נולדה ביקשתי שהוריי לא יגיעו אלא יבואו למחרת בבוקר.
את החצי השנה הזו לא ניתן להשיב!!! אפשר להגיד גם- לפחות זה היה רק חצי שנה, ובזמן שגם ככה נטלי לא ידעה כלום...אבל עדין, למרות שהוריי היו חלק גדול מהחיים של אמילי- זה לא היה אותו דבר.
עכשיו השאלה- את אוהבת את בעלך? אהבה אינסופית? אהבה שגורמת לך לצבוט אותו רק כדי לוודא שהוא אמיתי?
לדוגמא דוד שלי, לפני הרבה מאוד שנים התחתן. אחרי החתונה התגלה שאישתו עושה מה שההורים שלה אומרים ולא מה שהוא והיא מחליטים...אחרי כמה חודשים התגרשו.
וכן- זה היה כתם לכל החיים!! הוא התחתן שוב רק בגיל 40+...המזל שלא היו להם ילדים (ואולי זה דווקא לא מזל)
אז דוד שלי החליט שהוא כנראה לא מספיק אוהב את אישתו כדי לעשות כל מה שמשפחתה תגיד- וזה בסדר!
השאלה אם את ובעלך יכולים לחיות יחד- ולחיות בשלום עם אימו.
זה דורש המון עבודה! וכל עוד אין כאן חס וחלילה אלימות פיזית או מילולית- אז העבודה היא שלך בלבד!
תביני שאת גדלת בבית אחד, בעלך גדל בבית אחר- הבית של אימו.
לשנות אותה את לא יכולה, לשנות את עצמך אין צורך- אז כל שנותר זה להיות מנומסים ולא יותר!
אם את רוצה שאיתן יכיר את מי שגידל את אביו- תני לחיים לזרום לצידך..אין צורך בלבלות שבתות שלמות איתם- יש מספיק ימים במהלך השבוע..ותסבירי לבעלך שלמען שלום בית, את רוצה לשים את כל הסאגה הזו מאחורייך- ופשוט להפסיק לצפות ממנה למשהו..
חמותי פעם אמרה לי משהו, שנגה של גיל 20 הייתה אומרת לה 'עופי לי מהבית ואת לא רואה יותר בחיים את הילדה שלי' אבל נגה של גיל 27 הייתה בשוק ומאותו היום החליטה שחמותה היא אויר, ולמרות שהיא בכתה אח"כ בפני בעלי והתנצלה היא מעולם לא התנצלה בפני...ואני גם לא מצפה.
אחרי המגילה..את מבינה אותי? את לא יכולה לצפות מאנשים שאת שונה מהם להיות כמוך.